Wikipedista:Hkmaly

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Jednoho krásného dne mě přestalo bavit, že na wikipedii trávím víc času prohlížením, kdo a jak mi zase "zkazil články" (ne že by se to kažení dělo tak často, ale zkontrolovat 500 editací zabere stejně času i když je zkažená jen jedna) a nikam se nevedoucími diskusemi, než psaním třeba jen malých editací, a rozhodl jsem se že se na to na chvíli vykašlu a dám si pauzu. Ze dnů se staly týdny, potom měsíce a představa, že bych měl začít editace na wikipedii tím, že zkontroluju kdo mi co zkazil mě začala odrazovat ... no, třeba se k editaci wikipedie vrátím až se zbavím pocitu, že musím zkontrolovat jak hluboko mezitím klesla. Zatím zjišťuji, že jsou jiné věci co mě baví víc a víc si při nich odpočinu od zaměstnání.

Co se člověk nedozví na anglické wiki ... třeba jak dělat substránky ...

Wikinázory
Tento uživatel se pokládá za inkluzionistu - ale do VfD se občas dostávají takové příšernosti ...
  Tento uživatel má rád modrou. Na wikipedii je naštěstí psaní modrého textu podporováno.
Tento uživatel používá Linux.
Oblíbené distro: Gentoo

Zájmy[editovat | editovat zdroj]

Pokud by to někoho zajímalo, zajímám se o fantasy, Linux, x86 a programování a cítím se na to jako slušný expert. O Star Trek se zajímám taky, ale nejsem v něm takový expert abych se troufnul do něj tady na wiki montovat - jsou tu větší (nebo že by ty články tak jenom vypadaly, protože jsou překládané z anglické wiki ?)

Příklady editovaných stránek[editovat | editovat zdroj]

Seznam není zdaleka úplný a stránky na něm uvedené nejsou ty, na kterých mám největší podíl - snažil jsem se spíš o reprezentativní seznam ukazující šíři mého záběru. Na všech uvedených stránkách (od druhé úrovni seznamu, ta první je jen pro roztřízení) jsem ovšem provedl editace, které považuji za významné, i když to nemuselo být rozsahem.

Kompletní a automatický seznam příspěvků.

Homepage[editovat | editovat zdroj]

Samozřejmě mám i domovskou stránku.

GPG[editovat | editovat zdroj]

Pro případ nějakého bezpečnostního průšvihu: otisk mého GPG klíče je 8A2A 7F44 B860 6C07 DDF1 E6DB D74D E2D9 20BB 6055.

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Pokud ji vidíte na jiném serveru, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Hkmaly .