Wikipedista:PeregrinusX

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
PeregrinusX píše zatím hlavně o starých kytkách

Dorazil jsem v srpnu 2007. Věnuji se především sérii textů o cykasech, jehož rozcestníkem je článek Cykasy. Z něj se dostanete na všechno ostatní.

Doplňující informace k článku cykasy a souhlas s fotografováním cykasů v českých sklenících laskavě poskytli M. Studnička, ředitel Botanické zahrady Liberec, J.R. Haager, ředitel Botanické zahrady Teplice, V. Rybka, kurátor sbírky palem a cykasů ve skleníku Fata Morgana za další doplňující informace děkuji doc. P. Burešovi z Ústavu botaniky a zoologie Přírodovědecké fakulty MU.


Wikivyznamenání 1. stupně („Železná hvězda kvalitního wikipedisty“)[editovat | editovat zdroj]

Železná hvězda kvalitního wikipedisty za článek Cykasy)

Milý pane kolego, uděluji Vám toto vyznamenání za to, že jste dovedl heslo Cykasy mezi Nejlepší články české Wikipedie. Děkuji Vám a přeji i dále hodně tvůrčí radosti. Srdečně, --Ioannes Pragensis 19:53, 3. 2. 2008 (UTC)

Vážený pane kolego, uděluji Vám toto wikivyznamenání (nejen) za heslo Cykasy, které podle mého názoru splňuje parametry Dobrého článku. Hodně zdaru v další práci! Ioannes Pragensis 21:11, 21. 10. 2007 (UTC)

Uděluji Ti wikikytičku za všechny dosavadní články o starých kytkách, (to označení mě neustále rozesmívá) a všechny další články, které tu chyběly a přeji nám všem a celé Wiki hodně dalších ve stejném stylu. --Horst 21:16, 19. 9. 2007 (UTC)

od doc. Petra Bureše z Ústavu botaniky a zoologie Přírodovědecké fakulty MU: "Nekdy neco zasadime a jestli to zakoreni uvidime az po case. Takhle v te kapitole ani ta Preslovska jmena nepusobi nejak jazykobrusicsky a hlavne cele je to psane velmi seriozne s radou zajimavych informaci, dosud bezne v ucebnicich a prehledech neuvadenych."

Poděkování za přínos Wikipedii[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, uděluji Vám Řád pilné včelky za přínos Wikipedii a za doplnění mnoha článků v oblasti biologie a hlavně o Cykasech.--Juan de Vojníkov 7. 9. 2008, 05:51 (UTC)



Udělal jsem i tyhle články: Stupně ohrožení: Chybí údaje, Kriticky ohrožený, Málo dotčený, Ohrožený druh, Téměř ohrožený, Vyhynulý, Vyhynulý v přírodě, Zranitelný


Různé: Mezcal