Itchy a Scratchy: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
→‎Historie: upřesnění
Řádek 49: Řádek 49:


== Historie ==
== Historie ==
První skeče Itchy & Scratchy se poprvé objevili [[20. listopad|20. listopadu]] roku [[1988]] v [[Show Tracey Ullmanové]] s názvem [[The Bart Simpson show]] '''''(Show Barta Simpsona)'''''.
Poprvé se Itchy & Scratchy Show objevila [[20. listopad]]u [[1988]] v krátkém animáku „The Bart Simpson Show“ v rámci ''[[Show Tracey Ullmanové]]''.


== Itchy & Scratchy a Simpsonovi ==
== Itchy & Scratchy a Simpsonovi ==

Verze z 23. 6. 2012, 18:59

TV Simpsonů

Šablona:Infobox Televizní pořad Itchy & Scratchy Show je animovaný pořad v seriálu Simpsonovi. Hlavními postavami jsou myšák Itchy a kocour Scratchy. Celá koncepce pořadu je postavena na tom, že si tito hlavní hrdinové navzájem brutálně ubližují rozmanitými způsoby a to i přesto, že se jedná o vysílání určené především pro děti. Z naprosté většiny dílů vychází jako vítěz Itchy, ovšem až na jednu výjimku, kdy šlo o morálku dětí.

Itchy & Scratchy Show je drsnější parodií Toma a Jerryho.

Historie

Poprvé se Itchy & Scratchy Show objevila 20. listopadu 1988 v krátkém animáku „The Bart Simpson Show“ v rámci Show Tracey Ullmanové.

Itchy & Scratchy a Simpsonovi

Proti vysílání seriálu je Marge Simpsonová, matka Barta Simpsona, Lízy Simpsonové a Maggie Simpsonové. Právě Bart a Líza se na seriál dívají v show Šáši Krustyho.

Související články

Šablona:Link GA