Wikipedie:Diskuse o smazání/Seznamy hudebních interpretů: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
komentář
Řádek 17: Řádek 17:
==== Komentáře ====
==== Komentáře ====


Tato DoS podle mne bohužel slučuje nesouměřitelné typy seznamů:
: * [[Seznam eurodancových hudebních interpretů]]/[[Seznam neonacistických hudebních skupin]] - proč ne, takový seznam může být užitečný. Ale chtělo by to na každou položku, která má být navíc měla být encyklopedicky významná, zdroj. Starat se o to ovšem bohužel nikdo nikdy nebude, ani halasní zastánci seznamů.
: * [[Seznam interpretů křesťanské hudby]] - moc široká a nejasná definice, plus problémy jako u výše uvedeného. A anglická interwiki vede úplně na jiný typ seznamu.
: * [[Seznam umělců nahrávajících u společnosti Def Jam]] - tohle mi přijde naprosto k ničemu a mělo by se to bez milosti smazat--[[Wikipedista:Crinkly.sun|Crinkly.sun]] ([[Diskuse s wikipedistou:Crinkly.sun|diskuse]]) 2. 3. 2021, 13:15 (CET)


<!-- Při archivaci odkomentujte
<!-- Při archivaci odkomentujte

Verze z 2. 3. 2021, 14:16

Seznamy hudebních interpretů

Toto není hlasování, nýbrž diskuse. Důležité jsou argumenty.
Diskusi otevřel(a)
Wikipedista:BobM d|p 18. 2. 2021, 15:32 (CET)[odpovědět]
Uzavření diskuse
standardní: týden po zahájení

Doporučená řešení

Komentáře

Tato DoS podle mne bohužel slučuje nesouměřitelné typy seznamů:

* Seznam eurodancových hudebních interpretů/Seznam neonacistických hudebních skupin - proč ne, takový seznam může být užitečný. Ale chtělo by to na každou položku, která má být navíc měla být encyklopedicky významná, zdroj. Starat se o to ovšem bohužel nikdo nikdy nebude, ani halasní zastánci seznamů.
* Seznam interpretů křesťanské hudby - moc široká a nejasná definice, plus problémy jako u výše uvedeného. A anglická interwiki vede úplně na jiný typ seznamu.
* Seznam umělců nahrávajících u společnosti Def Jam - tohle mi přijde naprosto k ničemu a mělo by se to bez milosti smazat--Crinkly.sun (diskuse) 2. 3. 2021, 13:15 (CET)[odpovědět]