Diskuse s wikipedistou:RikerCZ: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele RikerCZ v tématu „Zablokování – prosinec 2020
Smazaný obsah Přidaný obsah
RikerCZ (diskuse | příspěvky)
RikerCZ (diskuse | příspěvky)
Bez shrnutí editace
značka: revertováno
Řádek 30: Řádek 30:
:Měl jsem za to, že se tak děje automaticky, moje chyba, samozřejmě jsem neměl v úmyslu být anonymní...
:Měl jsem za to, že se tak děje automaticky, moje chyba, samozřejmě jsem neměl v úmyslu být anonymní...
:[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 11. 7. 2014, 10:03 (UTC)
:[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 11. 7. 2014, 10:03 (UTC)

== Stěpanakert ==

Prosím, nejprve se o tématu článku dohodněte, pak editujte. Revertační válka a hádání se není správný postup. --[[Wikipedista:Gumideck|Gumideck]] ([[Diskuse s wikipedistou:Gumideck|diskuse]]) 20. 12. 2020, 23:20 (CET)

:uživatel, který článek editoval ani nemá wikiúčet a dohoda evidentně není možná. Nevím, čemu máte pocit, že pomůže zablokování na 24 hodin. Podle vás je správný postup nechat opravit podloženou informaci a pak se v diskuzi dožadovat její opravy? nebo jak? když už tedy se stavíte do role arbitra a správce, tak tedy se vším všudy a ne jen takto alibisticky. To postrádá význam. --[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 20. 12. 2020, 23:28 (CET)
::Význam postrádají desítky editací, kdy se jen přetahujete o informace. Význam má konstruktivní tvorba encyklopedie. Význam nepostrádá slušné chování. --[[Wikipedista:Gumideck|Gumideck]] ([[Diskuse s wikipedistou:Gumideck|diskuse]]) 20. 12. 2020, 23:31 (CET)
:::Nevím o tom, že bych ze slušného chování vybočil. Má smysl nazývat věci pravými jmény. Všechno ostatní je pokrytectvím nebo alibismem nebo k tomu svažuje. Tak jako vaše slova o konstruktivní editaci. Opět se musím ptát, jak to má za takovéto situace tedy vypadat? Přístup "moudřejší ustoupí" vedl postupně k ovládnutí Evropy Německem.... Appeasement nefunguje s lidmi, kteří na to neslyší a jen toho zneužívají. --[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 20. 12. 2020, 23:37 (CET)
::Vybral jste si jeden článek a sám sebe jste pasoval na jediného, který tomu rozumí a určuje, co je a co není tam vhodné. Promazal jste spoustu původního textu, pohádal jste se s jedním uživatelem, s druhým uživatelem jste se pustil do editační války, protože to nezapadá do vašeho pohledu. Zkuste si udělat od článku odstup, zkuste si pro svou editaci zvolit něco méně kontroverzního než jsou poslední věci. Wikipedie by měla fungovat na přátelském duchu a předpokládat, že ten druhý to myslí dobře, že v dobré víře článek edituje. Ale vy se pasujete do role samozvaného cenzora, který rozhoduje, co v článku může být, co je falešný odkaz, co je tendenční, co je proarménské, co je proázerbájdžánské. Jak vám píše Gumideck, zkuste zapojit více slušné chování. Má to větší smysl než vést editační války. --[[Speciální:Příspěvky/77.240.176.140|77.240.176.140]] 21. 12. 2020, 12:45 (CET)
:::pravda je jen jedna kolego... editační války opravdu nemají smysl, ale má smysl se stavět za pravdu. To nerozhoduju já, co je a není zaujaté. To je zřejmé pro každého, kdo zaujatý není.... --[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 24. 12. 2020, 13:42 (CET)
::Zcela souhlasím s těmi, co vám vytýkají, že jste přesvědčen o tom, že vše víte nejlépe a všechny potřebujete poučit, opravit, napomenout. Jak vám píše uživatel 77.240, zaměřte se na něco nekontroverzního, chtějte wikipedii pomoci, nechtějte ostatní urážet a vést s nimi editační války. Jak vám napsali i jiní, zkuste do svého přístupu vnést trochu slušného chování a lidského přístupu. --[[Speciální:Příspěvky/84.242.112.83|84.242.112.83]] 24. 12. 2020, 21:52 (CET)
:::Zaměřím se na to, co uznám za vhodné :) Stejně tak nebudu přihlížet přepisování historie. Velmi pěkně dekuji za názor. --[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 24. 12. 2020, 22:03 (CET)
::::Vy musíte asi trpět nějakým komplexem, že musíte všude zdůrazňovat, jak vše znáte a neustále vést revertační boje. --[[Wikipedista:Stavrog|Stavrog]] ([[Diskuse s wikipedistou:Stavrog|diskuse]]) 24. 12. 2020, 23:00 (CET)
:::::Jistě, myslet si to můžete. Jinak určitě jste teď předvedl slušné vychování tímto nařčením. Co vyžadujete od jiných, měl byste nejdřív předvádět sám. Nevím kde vy berete patent na články o Náhorním Karabachu --[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 24. 12. 2020, 23:04 (CET)
::::::Já jsem Vám jen řekl, že jste lhář, že máte komplex a že neustále s někým vedete revertační války. Já jsem raději přenechal článek o Stěpanakertu Vám, než bych se s Vámi dohadoval. Předem jsem Vám říkal, že to dopadne, že vy moje věci smažete, já je napíšu znovu, vy je smažete. Chtěl jsem tomu předejít, proto jsem se s Vámi rozloučil a zaměřil jsem se na jiné články. A Vy jste se tam zatím stačil s každým pohádat. Upřímně je mi líto, jak dopadl článek o Stěpanakertu a doufám, že podobnou cenzurou neprojde i článek o Šuši. Ale revetační války s někým, kdo má v sobě nějaký problém, nepovedu. Patent na články o Náhorním Karabachu v žádném případě nemám. A na rozdíl od Vás vím, že spoustě věcí nerozumím a neznám. --[[Wikipedista:Stavrog|Stavrog]] ([[Diskuse s wikipedistou:Stavrog|diskuse]]) 24. 12. 2020, 23:09 (CET)
:::::::Já se k tomu nehodlám vracet, jelikož jsem svoje editace zdůvodnil, zatímco vy jen opakujete, že jsem lhář... To, co jste tam vy dodal nebylo podloženo relevantními zdroji. Moje infomace ano. Až potom jste se vybičoval k tomu být aspoň trochu objektivní a i přesto je naprosto jasné, na jakou stranu se stavíte. S vámi vůbec nelze vést debatu. Vy reagujete jen na to, co se vám hodí. A pokud jsem měl faktické argumenty, místo opačných důkazů a zdrojů jste řekl, že jsem lhář. Např tvrzení, že Stěpanakert je špatný název je čistě subjektivní a ázerbajdžánský pohled. Článek samotný je o městu Stěpanakert. Vám zcela evidentně jde tu na české verzi wiki vytvořit pohled stranící azerům. Možná vy byste si mohl najít jiný koníček. --[[Wikipedista:RikerCZ|RikerCZ]] ([[Diskuse s wikipedistou:RikerCZ|diskuse]]) 24. 12. 2020, 23:19 (CET)


== Zablokování – prosinec 2020 ==
== Zablokování – prosinec 2020 ==

Verze z 25. 12. 2020, 02:52

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 14. 9. 2010, 07:07 (UTC)

podpis

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Tchoř (diskuse) 11. 7. 2014, 09:18 (UTC)


Měl jsem za to, že se tak děje automaticky, moje chyba, samozřejmě jsem neměl v úmyslu být anonymní...
RikerCZ (diskuse) 11. 7. 2014, 10:03 (UTC)

Zablokování – prosinec 2020

Zdravím, na stránce Šuša jste již podruhé porušil závazné pravidlo tří revertů, a to tím, že jste revertoval třikrát ze svého účtu, a poté dvakrát po odhlášení. Prosím Vás o respektování závazných pravidel i doporučení české Wikipedie, v zájmu zachování spolupráce. Nemůžete-li se na nějaké verzi článku shodnout s někým jiným, je třeba o tom započít diskusi. S pozdravem, --Martin Urbanec (diskuse) 24. 12. 2020, 23:29 (CET)Odpovědět

Zdravím, editace byla pouze otázka označení objektivity článku. Pokud vím shody ohledně obsahu nebylo dosáhnuto, neboť ani nedošlo na samotnou diskuzi nad fakty. Pouze na nařčení nesouvisející s článkem. S diskuzí jsem počítal nicméně druzí už nikoliv. RikerCZ (diskuse) 24. 12. 2020, 23:34 (CET)Odpovědět
Vy se ale nesnažíte diskutovat. Jako soudce vstupujete do článku a sám rozhodujete, které odkazy jsou tendenční, které jsou pro jednu stranu a tudíž neplatné. Stačí si přečíst jen diskuze a podívat se na vaše příspěvky. --84.242.112.83 24. 12. 2020, 23:56 (CET)Odpovědět
Ano, to opravdu stačí. V diskuzi jsem také nadnesl konrétní argumenty, které mi místo opačné argumentace byly vráceny s tím, že jsem lhář. To není diskuze. --RikerCZ (diskuse) 25. 12. 2020, 01:05 (CET)Odpovědět
Vy nediskutujete. Soudcovsky přistupujete k nějakému tématu, urazíte autora, vysvětlíte jak uvedl špatné odkazy, jak si vymýšlí, jak tomu nerozumí a že nyní jste přišel vše dát na pravou míru. Výsledkem je váš článek o Stěpanakertu, kde se vytratila ruská a ázerbájdžánská historie. --84.242.112.83 25. 12. 2020, 01:28 (CET)Odpovědět
To jsem nesmazal já, ale někdo jiný. Myslím, že vám taky bylo dostatečně jasno vysvětleno, že odstraňovat označení neobjektivního článku (abych tedy napřímo nic nepřepsal) se nemá, tak se toho zdržte a přestaňte revertovat moje eeditace. A když poučujete ostatní o tom, co dělat, udělejte něco užitečného vy a přestaňte se do mě míchat. Pokud máte argumenty k tématu článků, tak je uveďte diskuzi. Zatím to bylo pouze napadání mé osoby- váš jediný historický příspěvek do wiki. blahopřeji. --RikerCZ (diskuse) 25. 12. 2020, 01:49 (CET)Odpovědět