Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:ZebelBK

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele ZebelBK

--Tomas62 (diskuse) 29. 1. 2023, 01:49 (CET)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku František Bedřich Ševčík, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://web.math.muni.cz/biografie/frantisek_sevcik.html

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--OJJ, Diskuse 29. 1. 2023, 08:31 (CET)Odpovědět

Dobrý den.
Děkuji za upozornění. V původním článku jsem uvedl stránky muni v odkazech, nicméněj jsem explicitně nezmínil, že text pochází z nich.
Na základě díla Ing. Josefa Plcha jsem vytvořil nový text (tentokrát jsem ho nekopíroval 1:1 ale napsal podle originálního článku původní, aby robot neměl důvod považovat ho za kopiiú )a opět uvedl externí odkaz na původní dílo, ze kterého jsem vycházel.
Mám v plánu Ing. Plcha kontaktovat (známe se osobně) a po dohodě s ním text doplnit o velkou část, z jeho textu, protože takto je článek ubohým torzem. --ZebelBK (diskuse) 30. 1. 2023, 01:04 (CET)Odpovědět