Diskuse s wikipedistou:VeraZik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 01:07, 4. 3. 2007 (UTC)

Přečtěte si prosím stránku Nápověda:Jak editovat stránku, kde se dozvíte, jak docílit vzhledu ostatních článků. Děkuji. --Japo ¿ 13:01, 4. 3. 2007 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.

Jinak myslím zatím dobrá práce, jen tak dál! :) --Nolanus C E 02:35, 6. 3. 2007 (UTC)

Ale když se v hesle objevej znaky, jež neznáte, tak je prosím nedávejte pryč, viz odkaz na beketova a šablonu upravit, mají svůj účel. --Nolanus C E 02:42, 6. 3. 2007 (UTC)
Jsem tady nová a ještě dost věcí neznám - cos myslel tím "když se v hesle ...atd. - já vůbec nevím, že bych něco takovýho máčkla... a kde je "šablonu upravit"? Díky moc za odpověď...VeraZik--VeraZik 02:49, 6. 3. 2007 (UTC)
Ahoj diskuze tady pokračuje vždy tam kde začala :)
K otázce: Takhle heslo v jeden okamžik vypadalo, takhle vypadalo ve zdroji. Zmizela odkaz na byt neexstujici heslo o Beketetovovi / Nikolajem Nikolajevičem Beketovovem/ a informace o nutných úpravách /míněno zde technických, je jasné, že to nemůžeš všechno ještě znát, ale ta šablona na to upozorňuje ostatní, ty co to znaj, že je to třeba vylešit.
Jinak editovala to ještě jednaIP adresa, ale to sem předpokládal, že seš ty, neb sem jíkrátce předtím poslal informaci o tom, že je vhodné se registrovat. Pokdus to nebzla ty, moje chybná dedukce, pak se omlouvám. --Nolanus C E 03:01, 6. 3. 2007 (UTC)
Aha, tak jsem zas o něco moudřejší :-) Díky za odpověď,slibuju, že budu víc používat náhled. A teď jdu chrnět. --VeraZik 03:12, 6. 3. 2007 (UTC)