Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Stormwave

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jvs 12. 6. 2012, 11:08 (UTC)

Světští[editovat zdroj]

Prosím, neodstraňujte z textu článku bez odůvodnění reference ani jiné informace. Pokud s nějakou úpravou článku nesouhlasíte, řešte to v tamější diskusi. Děkuji --Jvs 14. 6. 2012, 18:56 (UTC)

Budu předpokládat, že jste chtěl napsat "z článku text"... Pokud ano, odpovím Vám stejně jako autorovi oné inovace na jeho diskuzi. Podkládat jakékoliv informace článkem vytištěným v roce 1934 nelze považovat za relevantní v žádném případě, tím spíše v oblasti, kde se během uplynulého století změnilo snad vše (mám tím na mysli styl života). To, že nemám žádný relevantní odkaz podporující mé tvrzení, ještě neznamená, že není pravdivé, nýbrž jen dokazuje malou informovanost široké veřejnosti o dané problematice. Děkuji.

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Kixx (diskuse) 17. 6. 2012, 09:50 (UTC)