Diskuse s wikipedistou:Smuk Robert

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Horst

Zdravím a vítám, Vaše pískoviště jsem smazal, podívejte se na Wikipedie:Co Wikipedie není, WP:Propagační článek a Wikipedie:Dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje. Pokud ale text nemáte uložen jinde, nebo jej budete potřebovat, stačí se na mě obrátit, obnovit jej mohu. Díky za pochopení--Horst (diskuse) 5. 1. 2016, 09:41 (CET)Odpovědět


Děkuji za zprávu Horste,

jsem tu nový a zdá se mi vše až příliš komplikované, namísto toho abych zde našel praktické tipy jak správně napsat článek a příspěvek, většinou čtu co nedělat a tím je to z mého pohledu obtížnější uchopit toto téma.

Vážím si tvé upřímnosti a přímosti, proto mám raději přímou a upřímnou odpověď než nějaké výmluvy, které se dají prohlédnout:

  • Pochopil jsem, že je zapotřebí napsat to tak, abych nedělal reklamu - v pořádku.
  • Externí link jsem přesně nepochopil, zda jej mohu použít (např. směřující na stránku o projektu 123-nakup.cz nebo odkazující na 123-blog.cz), ptám se přímo ať nedojde později k nějakému důvodu mi smazat článek či mne blokovat nebo penalizovat.

Jde mi o vytvoření kvalitního příspěvku o nákupní sociální síti, tedy o novém směru pro nakupování i na internetu, kterému za 1-2 roky budou lidé dávat přednost, protože vnáší do běžného obchodu lidský zájem o kvalitu služeb a produktů.

Je to stejné jako to co děláš Horste ty. Budu velice vděčný za nápomoc po lidské stránce ačkoliv toho máš hodně. Děkuji za jakýkoliv tip nebo radu koho oslovit kdo mi s tím pomůže.

Měj příjemné dny,

s přátelským pozdravem Robert ;-)

PS: Pokud mi dáš příležitost článek editovat - upravit, předělám jej k obrazu tvému, tak ať další uživatelé mají možnost doplňovat toto téma - společně utváříme budoucnost a o této službě se bude dále psát, tak proč by to na wikipedii mělo chybět.

Ahoj, nejprve Ti sem dám uvítání, ať máš vše pohromadě:

K tomu dalšímu, napsat článek není nic tak složitého WP:Váš první článek. Co bude ale na tomhle tématu těžší, je že napřed o něm musí existovat WP:2NNVZ, což si myslím, že zatím určitě nejsou /proto jsem to i smazal, W tu není od propgace něčeho nového/. Tedy být Tebou bych se spíš soustředil na doplnění článku Sociální nakupování ale i internetový obchod o obsah z Tvého pískoviště, já Ti ho zatím obnovím. Na konci můžeš uvést i ten externí odkaz, co uvádíš /nic sem proti němu neměl/. Ale jak jsem řekl, je potřeba dodat zdroje.--Horst (diskuse) 5. 1. 2016, 10:55 (CET)Odpovědět

Máš to obnovené Wikipedista:Smuk Robert/Pískoviště, můžeš pokračovat--Horst (diskuse) 5. 1. 2016, 10:59 (CET)Odpovědět


Díky Horste,

super, večer si to v klidu pročtu a kdybych něco nechápal napíšu Ti.

Mimochodem klobouk dolů jaký máš záběr, fakt super rozhled.

Pokud bys měl čas a zájem o kvalitní nějaký způsob spolupráce co se týká příspěvků budu vděčný za tvůj čas. I já to teď na začátku dělám jako své hobby. A přijde čas, kdy mně i další nadšence s vášní dokáže 123-blog.cz a 123-nakup.cz odměňovat.

Ještě jednou díky, Robert ;-)

PS: Pokud najdeš čas a chuť napiš mi na robert.smuk@gmail.com, zavolám Ti a promluvíme si.