Diskuse s wikipedistou:Siteseo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Můj text byl smazán z důvodu porušení autorských prav. Kdo to posoudil? Text, který jsem si napsal a vložil na svůj web jsem překopíroval do wikipedie, protože zde není žádný příspěvek o nástrojích seo. V textu jsem neměl žádnou propagaci svého webu. Je normální smazat něco čemu nerozumím? Tímto stylem bychom mohli smazat velkou část příspěvků na wikipedie. Má cenu sem něco psát? Jak víte, že nejsem autorem vložených textů?--Siteseo 28. 6. 2011, 05:34 (UTC)


--Schuminka janička

Dobrý den,

 jsem  spolupautorem  a majitelem textů, které jsem vložil na stránky
 Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1stroje_SEO
 Prosím   o   schváleni   příspěvku.   Jsem   zároveň   majitelem   a
 provozovatelem webu www.siteseo.cz na kterém jsou vyše zmíněné texty
 zveřejněny.
 Děkuji.

Siteseo.cz

OK. Já si to myslela, ovšem článek je třeba upravit do jednotného stylu a použít encyklopedický styl (např. nepoužívat v textu otázky, apod. Děkuji a jsem s pozdravem. --Schuminka janička 20. 6. 2011, 07:29 (UTC)
Je potřeba postupovat podle návodu na stránce WP:OTRS. Díky za pochopení.--Harold 20. 6. 2011, 19:02 (UTC)
email jsem odeslal a vložil jsem prohlášení na diskuzní stránku...
Omlouvám se, ale zřejmě nechápu systém práce Wiki. Jakým způsobem ted mohu zprovozni svoji stránku Nástroje SEO?
Musíte počkat, než bude e-mail zpracován; na diskusní stránku Vašeho příspěvku pak bude vložena šablona "povolení OTRS". --Jvs 22. 6. 2011, 08:00 (UTC)

Nástroje SEO[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nástroje SEO. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Hlavními problémy jsou formátování textu a neencyklopedický styl (např. oslovování čtenáře).--Jiekeren 28. 1. 2012, 15:33 (UTC)


Dobrý den, pokusil jsem se o úpravu textu, snad jsem to pochopil dobře. Pokud to stále není v pořádku, prosím, kontaktujte mne. Rád bych přispíval do wikipedie i nadále, proto se to chci naučit. Děkuji.