Diskuse s wikipedistou:Silviaa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Wespecz 28. 7. 2011, 11:04 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kýchání, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Martin Kotačka 31. 8. 2011, 09:37 (UTC)

Ahoj, pokud budeš někde diskutovat s lidmi, nezapoměn si dát za příspěvek svůj podpis, je to ten rádoby podpis s tužkou (hned za obrázkem a před řetězem=odkaz) zobrazí se "--~~~~" místo napsání tvého podpisu. Pomůže to ostatním identifikovat přímo tebe=wikipedistu (součástí odkazu je i odkaz na tvoji stránku) a taky čas kdy jsi daný příspěvek napsala. Kdyby jsi cokoliv potřebovala ohledně editování klidně mě napiš. Přeji hezký den a dobré editování :-). --Paxan 31. 8. 2011, 15:46 (UTC)

Příčiny nachlazení[editovat zdroj]

Byl vymazán Váš příspěvek k článku Nachlazení z důvodu neozdrojování. Nalezl jsem tento zdroj [1], který obsahuje nepřímou zmínku o hlenu a hlavně o nachlazení jako úniku (v posledním odstavci). Vaše informace byly pro mne podnětné a děkuji Vám za ně. Chomsky 17. 9. 2011, 11:56 (UTC)

Prosím, ohledně toho zdroje se raději poraďte s jinými Wikipedisty. Nemusí být považován za věrohodný. (I když zde [2] začínají příspěvky pocházející z prací na Škole vědomého rodičovství, což splňuje podmínky sekundárního zdroje.) Ještě jednou moc děkuji. Chomsky 17. 9. 2011, 13:15 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Topgal. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold (diskuse) 2. 8. 2012, 14:17 (UTC)

TC Business School[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku TC Business School. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 20. 6. 2013, 19:07 (UTC)