Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Scorpionhunter

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

nemohl byste do článku přidávat i taxobox? díky, --Vojtech.dostal 18:09, 15. 2. 2008 (UTC)

Články na urgentní úpravu[editovat zdroj]

Co snimi mám přesně udělat?

Asi to, co jsem udělal s článkem Bothriurus olaen. Tedy na prvnim miste v clanku musi byt tučně název toho štíra, dále, za každou větou je jedno kliknutí na mezerník, přidejte kategorii - u štírů se koukám dávají jen čeledi. Jestli je ještě něco nejasné, ptejte se zde, podepisujte se takto: --~~~~ (jedno z tlačítek nad textovým polem). Jinak děkuji za vaše články, myslím, že jste psal mnoho článků už anonymně, a teď pokračujete, že? Hezký den, --Vojtech.dostal 12:45, 17. 2. 2008 (UTC)
Ještě by tam měl být taxobox, ta tabulka vpravo. Doporučuji ji vždy okopírovat z článku o nějakém příbuzném taxonu a upravit ji. Ptejte se jestli vám něco není jasné. --Vojtech.dostal 13:10, 17. 2. 2008 (UTC)

Sklípkani[editovat zdroj]

Zdravím, mohl byste, prosím, do diskuze k článku Sklípkani popsat v čem je špatně, resp. v čem vězí problém? Článek má totiž opravdu pojednávat o podřádu, nikoliv o čeledi ať už jsou správné názvy nebo fakta jakákoliv. Navíc se nám některé změny trochu nezdají nebo nám nejsou jasné. Zatím jsem ještě jednou vrátil na původní verzi, myslím, že možno upravit hned jak bude jasné v čem je vlastně zakopán pes. Díky! Zdraví --Martin Kozák 22:09, 17. 2. 2008 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam štírů rodu Tityus. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vojtech.dostal 12:40, 1. 3. 2008 (UTC)

Potřeboval bych pomoci s několika věcmi.Měl jsem v úmyslu vytvořit článek veleštír, jako článek o názvu, jímž se označují pouze tři druhy rodu a článek o čeledi později, protože ne všichni zástupci čeledi mají český název veleštír.Další věcí je že v článku o Euscorpius carpathicusněkdo zkopíroval část slovenského textu, který bych až na několik nepodstatných drobností chybný a popíral článek nad textem.Obojí jsem se pokoušel nějakým způsobem vrátit do původního stavu, ale nevím jak a ještě více jsem to zkazil. Další věcí je článek o Zápřednici jedovaté, obsahuje množství nepodložených informací a chyb a pavouk sám je zde vykreslen jako velmi nebezpečné zvíře.Chtěl jsem se zeptat, než článek upravím a dodám zdroje, jestli není možné upozornít že článek obsahuje nepodložené informace z hlediska jedovatosti? A na závěr se chci omluvit za četné překlepy a chyby, články píši v rychlosti a nemám příliš času je kontrolovat.Naprostá většina článků o štírech je moje dílo, vyjma hlavního článku a článku Buthus occitanus, které jsem však upravoval. Děkuji za pomoc--Scorpionhunter 8. 8. 2008, 15:57 (UTC)

velestir[editovat zdroj]

Prosim Vas nejak prehledne vysvetlete co s tim clankem chcete, kam ho chcete presunout, nebo proc to vsechno a ja se pokusim to udelat. Diky --Vrba 9. 8. 2008, 09:11 (UTC)

V Čeledi Veleštírovití byly velké taxonomické změny a původní název veleštír mají jenom ty rody Heterometrus Opistophthalmus Scorpio a Pandinus, takže článek neměl být o čeledi ale o českém názvu těchto štírů, protože český název veleštír nelze přiřadit ani k jednomu článku o rodu.--Scorpionhunter 10. 8. 2008, 09:09 (UTC)


Štír středomořský[editovat zdroj]

Co chybí tomu článku?