Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Rubast

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Cukrovar Židlochovice. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 23. 10. 2011, 20:53 (UTC)

Dobrý den, připadá mi to odněkud doslova opsané, není to náhodou tak?--DeeMusil 25. 10. 2011, 11:45 (UTC) Dobrý den, ovšem že je to opsané, ale z mé doktorské práce resp. z mých článků v Židlochovických listech. Myslím, že to snad nevadí, nebo ano? Rád bych ten článek obohatil o obrazový materiál, nemohu však přijít jak tam obrázky vložit a jak tomu dát celkově nějakou důstojnou formu.

Vaše dílo na Wikipedii v článku Cukrovar Židlochovice

[editovat zdroj]

Dobrý den, je li to Vaším dílem, pak je tedy vše již z první poloviny v pořádku. Z druhé poloviny, abychom vyhověli autorskému zákonu, je třeba uvolnit Váš již dříve publikovaný text pod svobodnou licencí. K tomu slouží OTRS. Je třeba odeslat email dle návodu. Dále je pak třeba uvést, v jakém čísle židlichovických listů Váš text vyšel, případně název/rok/fakulta Vaší práce jako zdroj. Myslím, že pak by to mělo stačit. Ohledně obrázků - pokud máte vlastní (a pouze vlastní) fotografie, můžete je pod svobodnou licencí uvolnit tak, že je nahrajete na Wikimedia Commons. Pak odkážete obrázek následovně:

[[Soubor:Názevobrázku.jpg|thumb|Popis obrázku]]

Pokud budete potřebovat další pomoc, neváhejte se zeptat kteréhokoliv z kolegů, nebo případně Pod Lípou. S pozdravem --DeeMusil 25. 10. 2011, 20:06 (UTC)

Prosím reagujte na diskusi v článku Diskuse:Cukrovar Židlochovice. Předem díky. --DeeMusil 25. 10. 2011, 21:14 (UTC)

Dobrý den, prosím o reakci. Bez Vaší pomoci pravděpodobně nebudeme Váš text v článku o cukrovaru přijmout a ten bude smazán jako porušení (paradoxně Vašich) autorských práv.--DeeMusil 2. 11. 2011, 09:44 (UTC)

Dobrý den, já bych rád s tím něco udělal, ale momentálně nemám moc času a navíc si s tím tak nějak nevím rady (jak to upravit do požadovaného formátu, o obrázcích ani nemluvě, html nebyla nikdy moje silná stránka). Pokud by jste mi s tím pomohl, byl bych Vám velmi vděčný. Pokud taková možnost není, tak prosím článek smažte a pokusím se k němu vrátit někdy v budoucnu až budu mít více času. Děkuji Rubáš -- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Rubast (diskusepříspěvky) 2. 11. 2011, 11:40‎ (CE(S)T)
Spíše mi jde o to abyste na Váš text poslal povolení dle pokynů OTRS (v zásadě jde o copy-paste jednoho emailu, moc Vás to nezdrží). Jen tak je možné ho publikovat na Wikipedii. UpraTo už můžeme udělat my ostatní Wikipedisté. Předem dík. --DeeMusil 2. 11. 2011, 17:03 (UTC)