Diskuse s wikipedistou:Riza-do

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Tomas62 v tématu „Střední průmyslová škola stavební Hradec Králové

Wiki kytička[editovat zdroj]

Kolego, uděluji Ti tímto vyznamenání „wikikytičku“ za články z oboru, především za rondon. Článků o gastronomii zde moc nemáme a určitě by se nám tu hodily. Mimo jiné jsi mne taky inspiroval a až budu mít možnost, tak sem nahraji fotografie soutěžních rondonů naší školy.
Ještě jednou dík ;) Student 4. ročníku Hotelové školy v Mariánských Lázních Petr K. 20:32, 4. 12. 2006 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Opékání. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 00:20, 12. 12. 2006 (UTC)

Zdravím, přesunul jsem ZŠ Jiráskovo nám. na ZŠ Jiráskovo náměstí (Hradec Králové) a při té příležitosti jsem si dovolil vám to opravit i na uživatelské stránce.
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 13:15, 12. 1. 2007 (UTC)

Šablona:Portál Hradec Králové[editovat zdroj]

Dovolil jsem si učinit neviditelnou změnu a založit přímý odkaz na portál Šablona:Portál Hradec Králové podle vašeho vzoru (?). (Viz Wikipedie:WikiProjekt Šablony odkazů na portály.) V praxi to znamená, že už se nemusí psát:

{{subst:Portál2
 |Obrázek=Image:Coat of arms of Hradec Kralove.gif
 |VelikostObrázku=40
 |barva=dc2b19
 |NázevPortálu=Hradec Králové
}}

Stačí napsat:

{{Portál Hradec Králové}}
Související články obsahuje portál
Hradec Králové

Výsledek zůstane stejný:


U té příležitosit jsem si také dovolil nalézt a umístit nový znak Hradce přímo na commons, kterou jsem pak nahradil i vlajku v šabloně odkazů (viz výše) a titulní obrázek na vašem portálu. Mám zato, že znak je pro město charakterističtější než vlajka.

Jinak neváhejte a umisťujte šablonu i nový znak do tématických článků a napište např. jednoduchý návod na umisťování této šablony přímo na stránku portálu. Odkaz je zaručená "reklama" pro váš portál a dobrý činitel rozvoje dalších článků, popř. i projektů spojených s vaším portálem. V případě, že budete chtít šabloně změnit obrázek, velikost obrázku či barvu, stačí jedna editace přímo v ní (ne jako doposud pro každé vložení portálu2 zvlášť). Doufám, že vám šablona ušetří práci a pomůže vašemu portálu v dalším rozvoji.
S pozdravem --Alaiche /alɛʃ/ 11:04, 28. 2. 2007 (UTC)

Nezbývá mi nic jiného než poděkovat, a býti vděčen:-) Riza-do 16:54, 2. 3. 2007 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Daniel Šebesta (diskuzepříspěvky) 18:05, 2. 3. 2007 (UTC)

Články o částech Hradce Králové[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Březhrad. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Mirekk 11:01, 14. 3. 2007 (UTC)

Královéhradecký magistrát[editovat zdroj]

Podle stránek města se úřad jmenuje Magistrát města Hradec Králové. Domnívám se, že by proto měl článek viset na tomto názvu.
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 15:45, 18. 3. 2007 (UTC)

Napraveno Riza-do 12:11, 20. 3. 2007 (UTC)

Nepřesouvat[editovat zdroj]

Prosím, nepřesouvej šablony městskýcch částí na název Šablona:Město. Standardní název je Šabblona:Město název města viz [1] JAn 12:06, 20. 3. 2007 (UTC)

Snažím se ustanovit jednotný vzhled městských wiki-hesel, bral jsem si tedy příklad z již s tebou míněných stránek Šablona:Brno, Šablona:Ostrava, Šablona:Plzeň, které v kategorii Navigační šablony statutárních měst vyčnívají Riza-do 12:11, 20. 3. 2007 (UTC)

Statutární město je poněkud specifickým typem města, tudíž tyto šablony vždy "vyčnívat" budou --Kirk 11:27, 1. 4. 2007 (UTC)

Nevím jak ty, ale já mam pocit, že tvé protlačování festivalu Majáles do wiki je úplně obyčejná komerce. --Jx 12:57, 19. 4. 2007 (UTC)

Jedná se o známý festival s bohatou historií, proč by měl bejt ve spojení s Wikipedií komecí? Riza-do 13:06, 19. 4. 2007 (UTC)

Asi jsem se špatně vyjádřil. Nejde mi o samotný Majáles (1. květen, průvod, volba krále, to je opravdu tradice), ale "Český Majáles", kde podle jejich webu www.majales.cz jde především o peníze. Dokonce ten web slně připomíná tvůj článek. [2] --Jx 13:29, 19. 4. 2007 (UTC)
Žijeme v česku, podle mě je vhodné abych tam dal Český/Moravský Majáles který sám o sobě patří do festivalů Majáles obecně. Pokud se ti nezdá, klidně ten článek přepracuj Riza-do 08:27, 20. 4. 2007 (UTC)

Špatný odkaz v userboxu/ nemá rád Republikáni (USA)[editovat zdroj]

stačí změnit na Republikánská strana (USA)..... --Elm 16:11, 17. 7. 2007 (UTC)

Hocz.org[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Hocz.org. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --che 10:42, 3. 8. 2007 (UTC)

Opět jsem do článku Hocz.org vrátil šablonu "Urgentně ověřit". Obávám se, že vlastní webové stránky nejsou důvěryhodný nezávislý zdroj, který by dokládal že je hra významná. Královská společnost pro sprchování s rodiči taky má web, taky by se podle něj dal udělat článek, ale to neznamená, že má své místo v encyklopedii. S pozdravem --che 21:26, 10. 8. 2007 (UTC)

Dovolte mi, abych Vám jménem Wikiprojektu Fotografování poděkoval za Vaši dosavadní věrnou službu. V rámci reorganizace naší jednotky a pro zvýšení naší bojeschopnosti bylo rozhodnuto, že pěšáci budou odměněni za jejich dosavadní zásluhy hodnostmi. Tyto hodnosti mají být hrdým znakem naší příslušnosti k bojovému celku a uvědomění si, že nepřítel nikdy nespí a že ještě existuje mnoho pozic, které je potřeba okem zkušeného wikipedisty zvěčnit pro blaho lidstva!

Jako projev našeho díku je Vám propůjčena čestná hodnost Svobodník fotograf. Česká wikipedie je na Vás hrdá! --Chmee2 20:50, 5. 8. 2007 (UTC)

Palace Cinemas[editovat zdroj]

Zdravím kolego. Chtěl bych vás upozornit, že není pravda, že by tato společnost fungovala v ČR od roku 1999. Původně totiž její multikino v Modřicích náleželo společnosti Ster Century. --Kirk 16:34, 26. 6. 2008 (UTC)

Portál BDSM[editovat zdroj]

Zdravím. Pokusil jsem se vylepšit design portálu. Snad to nebude vadit. --Faigl.ladislav 15. 8. 2008, 00:47 (UTC)


Encyklopedická významnost základních škol[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku ZŠ Jiráskovo náměstí (Hradec Králové). Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --H11 30. 4. 2009, 22:48 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku ZŠ Bezručova (Hradec Králové). Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --H11 30. 4. 2009, 22:52 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku ZŠ Štefánikova (Hradec Králové). Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --H11 1. 5. 2009, 07:55 (UTC)

Wikifotografové[editovat zdroj]

ahoj, zdravím všechny z vás, kteří fotíte/fotili jste pro Wiki, tady Kuba Holzer, od listopadu manažer pro multimédia v české Wikimedii.

---To, že vám píšu sem, znamená, že nemám váš email. Pošlete mi ho prosím, abych vás zařadil do databáze wikifotografů, kterou vytvářím a mohl vás oslovovat hromadně (jakub.holzer@wikimedia.cz).---

Budu mít na starost komunitu wikifotografů, organizaci různých (foto)akcí a taky projekt GLAM. Budu vám také občas psát o foto-novinkách, akcích etc. (Na konci mailu je seznam fotografů. Pokud tam nějaký váš kolega chybí, dejte mi prosím vědet).

Dnes mám pro vás dvě zprávy:

V sobotu 16.12. uspořádáme celodenní foto workshop v Praze zaměřený na focení předmětů v interiéru (máme nový fotostan). Mimopražským zaplatíme nocleh, ať nejsou znevýhodněni. Pokud o uvažujete o účasti, napište se prosím k termínu 16.12. sem: https://doodle.com/poll/7kmy5ctzibni7u6p ať víme, kolik nás bude. Momentálně přemýšlíme nad tím, co fotit - po vzoru francouzské Wiki bychom mohli fotit jídlo nebo třeba nějaké přírodniny etc. Cokoli, na co se nevztahují autorská práva. Napadá vás něco? Sem s tím! Také hledáme lektora. Pokud máte tipy, nebo si na vedení kurzu sami troufáte (může vás být i víc), dejte mi prosím vědět.
Dále 27.11. končí naše foto soutěž Czech Wiki Science Competition 2017 (https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Czech_Wiki_Science_Competition_2017_in_the_Czech_Republic). Pokud máte nějaké fotky z oblasti vědy (soutěžní kategorie jsou opravdu široké), určitě se zúčastněte. Nejlepší fotky odměníme (zřejmě nějakými fotovouchery) na Wikikonferenci 2.12. Budeme rádi, když o soutěži řekněte svým známým nebo ji budete jakkoli šířit.

Díky, zdraví vás Kuba

--

Jakub Holzer projektový manažer pro multimédia jakub.holzer@wikimedia.cz +420 728 891 602

Wikimedia Česká republika

Wikifotografové v databázi: Akron Atilla Atriplexmedia BenS BilaVrana Blahma dakur DavidSchuller fat frettie gampe gotyna Hadonos HanaKasparikova Horst cheva chmee2 jagro jakubac2517 jan.kamenicek JanPolak Jedudedek JiriGaluska JiriMatejicek JirkaDl Jirmina Jirrka jklamo johule juandev kankovaa Kesule krvesaj limojoe Midonek packa palickap Pastorius Petr1888 PetraPejsova podzemnik Rigel Richenza sandwort Stribrohorak svajcr TomasMerta vejr vildungova Vojtech.dostal walter_klosse YjM



--Jakub Holzer (WMCZ) (diskuse) 24. 11. 2017, 15:09 (CET)Odpovědět

Střední průmyslová škola stavební Hradec Králové[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Střední průmyslová škola stavební Hradec Králové. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 24. 12. 2020, 22:09 (CET)Odpovědět