Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Rene.svoboda

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 8. 10. 2012, 19:10 (UTC)

René Svoboda[editovat zdroj]

Od víkendových voleb přemýšlím, co je normální a co ne. Já vám tady říkám, že jsem se nikde neopil a že jsem nehajloval, nikoho jsem neohrožoval nožem. S připomínkou mojí politické kariéry nemám vůbec žádný problém, jen ale žasnu, že dvacet let mýho života se scvrkne do jednoho odstavce od Cibulky. Fakt nechápu, jak někdo o někom může psát, aniž by si ověřil informace - je to pro mě šílené i kvůli tomu, že jsem patnáct let novinářem. Wikipedie pro mě ztrácí hodnotu, navíc je to dobré téma...

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku René Svoboda, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 8. 10. 2012, 19:10 (UTC)

přeneseno z Diskuse k wikipedii:Editační filtr

Hluboce se mě dotýká, když je někde zveřejněno moje datum narození, natož pak nepodložené a NEPRAVDIVÉ informace. Zvlášť když se jedná o Wikipedii, kterou jsem považoval za důvěryhodný zdroj. Pokud mi budete vyhrožovat, že nepodloženě edituji záznamy o sobě, budu se muset obrátit na jiné orgány.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ‎Rene.svoboda (diskuse)

Nebojte se editovat! Nikdo vám nevyhrožuje. Ale mazání údajů v článku, pokud nejde o vandalismus (což nešlo) nebo pokud je potvrzeno zdroji, že je nepravdivé, je zde, na Wikipedii, nepřípustné. Pokud tyto zdroje máte, doložte nepravdivost údajů v článku. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 8. 10. 2012, 19:24 (UTC)