Diskuse s wikipedistou:Rashack

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Licence obrázků - nakreslil jsem to sám ve wordu není licence :( --Kyknos 19:16, 9. 4. 2005 (UTC)

Měl jsem za to, že se tam má napsat, kde jsem to vzal ;-) Jinak samozřejmě, licence jako obvykle na Wiki - tzn. dělejte si s tím co chcete ;-)
Jak tedy vypadá správný postup? Rád se přiučím. Díky. --Rashack 19:23, 9. 4. 2005 (UTC)
no chce to napsat formálně, aby nebyly v budoucnu problémy. Pokud je to "dělejte si s tím co chcete", pak by mělo být na konci komentáře napsáno {{PD-self}}, což vloží šablonu pro public domain obrázky vytvořené wikipedistou. Podrobnosti na Wikipedie:Popisky licence souborů. --Kyknos [+úpravy by Mormegil ]
Díky pánové. Mea culpa, měl jsem si to pročíst pořádněji. Příště budu důslednější ;-) --Rashack 09:20, 10. 4. 2005 (UTC)

interwiki[editovat zdroj]

Milý kolego, při prohledávání článků bez interwiki jsem narazila na pár vašich dílek, která nedokážu zařadit. Problém je v tom, že jsou to odborné termíny s jejichž překladem si nevím rady a na internetu jsem odpověď nenašla. Při prohledávání anglické wikipedie jsem cosi našla [1], ale nedokážu se v tom zorientovat. Nemohl byste se, prosím, pokusit interwiki doplnit? Jedná se například o články: Žádoucí statek, Nežádoucí statek, Lhostejný statek a možná i nějaké další. Děkuji --Karakal 10:06, 22. 11. 2005 (UTC)

Doplnil jsem interwiki na dva pojmy na anglické wiki. Jedná se o celkem jemné rozlišení statků, které by teoreticky mohlo být v jednom článku. Na anglické wiki jsou rozlišeny jiné druhy statků podle jiných kritérií. Tohle rozlišení je to, které se vyučuje na VŠE v Praze. --Rashack 15:40, 18. 3. 2006 (UTC)
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Clo, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.celnisprava.cz/cz/clo/Stranky/default.aspx

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--146.102.102.56 3. 2. 2014, 18:28 (UTC)