Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Petrkuran

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Slaigo 23. 11. 2011, 09:34 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že před znakem procenta se píše mezera, nejde-li o přídavné jméno (např. 10 % voličů, 40% líh). Dále upozorňuji, že při skloňování číslovek se za číslo nepřidávají žádné koncovky (od 16 let = od šestnácti let). Nakonec ještě jedna rada pro články: nadpisy se dělají takto. Slaigo 23. 11. 2011, 09:34 (UTC)

Rakouští Zelení[editovat zdroj]

Dobrý den, bude mnohem lépe, když využijete šablonu {{Infobox politická strana}}. S úctou, fext 8. 1. 2012, 11:32 (UTC)

Claudia Roth[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Claudia Roth. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 6. 2. 2012, 11:05 (UTC)

Mineko Iwasaki[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Mineko Iwasaki. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 7. 8. 2012, 13:13 (UTC)

Ulrike Lunacek[editovat zdroj]

Díky za pěkný článek o rakouské političce. Uděluji wikikytičku a můžete se ještě podívat, jak jsem článek dovylepšil. Stále mu však chybí reference k ozdrojování nezjevných informací :-). Hodně zdaru do další práce, --Vojtech.dostal (diskuse) 3. 1. 2013, 11:35 (UTC)

Však i překlady jsou záslužné,není to nic podřadného :-). Já tak také začínal. --Vojtech.dostal (diskuse) 5. 1. 2013, 08:26 (UTC)