Diskuse s wikipedistou:PPešek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pavel Pešek[editovat zdroj]

Dobrý den, přestaňte, prosím, odstraňovat z článku Pavel Pešek ozdrojované informace. V případě, že budete pokračovat, může Vám být zablokována možnost editace. Díky za pochopení, --Miďonek (diskuse) 22. 3. 2013, 22:02 (UTC)

Pavel Pešek[editovat zdroj]

Dobrý den, reaguji na Váš vzkaz ohledně editací v článku Pavel Pešek. Článek můžete samozřejmě upravovat, ale vždy je nutné dodat zdroj (viz pravidlo Wikipedie:Ověřitelnost). Rozhodně není možné odstraňovat některé informace jen proto, že nevyznívají pro dotyčného pozitivně. Pocházejí totiž z ověřitelných a relevantních zdrojů (Česká tisková kancelář apod). Wikipedie není propagační článek (Wikipedie:Propagační článek). Doporučuji projet historický denní tisk, kde určitě budou i stanoviska opačná, korigující apod. Pak je možné a dokonce záhodné do článku začlenit i názor protistrany. Ale vždy jen s uvedením zdrojů, ne jako osobní dojem, viz pravidlo Wikipedie:Věrohodné zdroje. Klidně mi napište sem, já Vám poradím s náležitostmi citací apod., děkuji --Davcza (diskuse) 22. 3. 2013, 22:06 (UTC)


já s vámi souhlasím a nechci opravovat nic co je pravda, jen jako inteligentní člověk proboha víte, že strašně záleží na formulacích. Napište mi na email, já vám strašně rád vysvětlím detaily -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) PPešek (diskuse) 22. 3. 2013, 22:13 (CE(S)T)

Chcete-li někoho z wikipedistů kontaktovat soukromě, navštivte uživatelskou stránku wikipedisty a v levé části stránky máte různé možnosti. Pokud rozkliknete Nástroje, je tam možnost "Poslat e-mail". Obecně by bylo ale vhodnější, kdybyste své připomínky napsal sem nebo do diskuse k článku. --Miďonek (diskuse) 22. 3. 2013, 22:16 (UTC)

to mi ovšem bohužel nefunguje, hlásí to, že mám počkat. A rád vysvětlím o co jde, jde li vám o pravdu, tak mi prosím dejte prostor vám to vysvětlit. Zpochybňuji neférové podání informací a měl bych mít šanci, když se mě to týká. Kašlu na nějakou propagaci, ale nenechám se ostouzet, to snad pochopíte -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) PPešek (diskuse) 22. 3. 2013, 22:20 (CE(S)T)

svědčil jsem proti těm kdo způsobili onen problém a vaše formulace naopak naznačuje, že jsem do toho byl zapleten, já i má rodina mámne mnoho příkrých reakcí a já se bude bránit všemi způsoby. Nikdy nikdo ani náznakem neznačil mé pochybení či vinu, vaše formulace ano a to mě poškozuje velmi silně občansky. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) PPešek (diskuse) 22. 3. 2013, 22:22 (CE(S)T)

Do článku jsem pro ukázku přidal dobový článek z Lidových novin, kde je celá kauza ješte jednou zazdrojována + je tam přímá řeč dotyčného [1]. Takto mají vypadat editace, ne že je tam subjektivní výkřik bez uvedení zdrojů a nebo že se jen smaže nepohodlný text. Jinak Wikipedie je pouze komplilátem již existujících informací a "nepatří" těm o nichž je tu píše. Varující je případ starosty Jančíka [2]. Vše co v článku je, bylo někde otištěno, publikováno. Pokud byste potřeboval poradit, napište mi sem. Děkuji, --Davcza (diskuse) 22. 3. 2013, 22:27 (UTC)
Doporučuji obrátit se na wikipedistu Davczu, který je autorem článku. Poznámka: své příspěvky v diskusích podepisujte, prosím, čtyřmi vlnovkami ~~~~ --Miďonek (diskuse) 22. 3. 2013, 22:27 (UTC)

proboha, formulace aktér aféry naznačuje vinu, to je otázka citu. A nechápu proč mi prostě nedokážete odpovědět na email a narovinu se se mnou bavit. Vím že mám napsat arbitráži, ale já chci sakra jen pravdu. To není výkřik, to je prosba o korektní zacházení a ne o diktát. Nic jsem neprovedl a je sprosté někoho očernit formulacemi naznačujícími vinu. Vždy jsem stál na straně práva a poškozených. Ukažte mi jediný zdroj, který naznačuje něco jiného a já ho okamžitě zažaluji. Nikdo nikdy nenaznačoval, že bych měl s krádeží cokoliv společného. Vaše formulace ano. Minimálně pocitově.

Dobrý den, je-li zde spor o podobu článku, diskutujte, prosím, na jeho diskuzní stránce. Vyzývám tímto všechny zúčastněné, aby přestali s neustálým vracením změn (viz historie článku) a nezapomínali na pravidlo maximálně tří revertů. Děkuji --22. 3. 2013, 22:34 (UTC), Utar (diskuse)

já chci diskutovat, ale soukromě, podobné věci nepatří do veřejné debaty, když vás někoho obviním nesmyslně z toho, že ošaháváte malé chlapečky, také tu sprostou lež nebudete chtít vyvracet před komunitou stovek lidí. Je totuž jasné, že se vždy najde x troubů, kteří tomu uvěří Pavel -- Tento příspěvek přidal(a) PPešek‎ (diskuse) 22. 3. 2013, 22:38 (CE(S)T)

používáte nefér způsoby, Dáte mě do jedné roviny s Jančíkem, To neustále naznačujete, že si myslíte, že jsem vinen. Jen proto, že si nechci nechat sypat na sebe špínu. Máte moc editovat a toho prosím nezneužívejte a chovejte se korektně. deklarujete se jako absolvent Karlovy univerzity a mluvíte hebrejsky. nepoužívejte propagandu nacistů -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) PPešek 22. 3. 2013, 22:46‎ (diskuse)

@PPešek: Jak už psal výše Miďonek, pro poslání e-mailu danému wikipedistovi můžete přejít na jeho uživatelskou stránku a vybrat v levém menu Poslat e-mail. Asi je s tím nějaký problém, přidávám tedy přímé odkazy, pro případ, že byste chtěl psát: mně, Davczovi nebo Miďonkovi.
To o UK a hebrejštině je asi na Davczu. Pane Pešku, pište, prosím, s kým se zrovna bavíte, nebo dávejte své příspěvky hned za text, na který reagujete, začíná v tom být solidní zmatek. Také se, prosím, podepisujte čtyřmi vlnovkami. Děkuji. --22. 3. 2013, 23:00 (UTC), Utar (diskuse)

Kolega to spojení slov aktér kauzy odstranil a nemám s tím problém. Jinak berte to tak, že wikipedie je jen kompilátem už publikovaných pramenů. Klidne článek editujte, jen respektujte výše uvedená pravidla Wikipedie:Ověřitelnost a Wikipedie:Věrohodné zdroje..., Hezký večer, tedy pokud jste zvědavý na přání hezkého večera od nacistického hebraisty :-) , --Davcza (diskuse) 22. 3. 2013, 23:10 (UTC)