Diskuse s wikipedistou:Orlomon

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím a vítám v české Wikipedii, Vámi založený článek je navržen na rychlé smazání, protože a) nesplňuje kritéria WP:Ověřitelnost a WP:Významnost. Mimoto je napsán nenecyklopedickým stylem c) není psán neutrálním stylem d) dal by se považovat za spam vzhledem k náborové aktivitě v posledních větách e) odporuje i doporučení WP:Co Wikipedie není. Pokuste se v diskusi u článku doložit důvod proč by smazán být neměl, pokud tu zůstane s úpravami Vám mohu pomoci -každopádně neodstraňujte šablonu smazat bez udání důvodu v diskusi! Díky za pochopení --Horst 16:16, 26. 5. 2007 (UTC)

Aha, tak teď jsem se podíval na obsah onoho článku a smazal jsem jej. Ten "článek" byl v podstatě náborový letáček a Wikipedie není inzertní plátek. Podívejte se, prosím, na pravidlo [WP:CWN|Co Wikipedie není]]. Děkuji za pochopení. --Luděk 16:22, 26. 5. 2007 (UTC)

I já Vás vítám. Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Luděk 16:18, 26. 5. 2007 (UTC)

Kostel svatého Barnabáše (Těšany)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Kostel svatého Barnabáše (Těšany). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 18. 12. 2008, 09:45 (UTC)

To samé platí o Římskokatolická kaple Panny Marie --Wikipedista:BobM d|p 18. 12. 2008, 09:45 (UTC)