Diskuse s wikipedistou:Nuchiel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Kacir 3. 4. 2010, 08:56 (UTC)

Dobrý den, článek jsem přesunul na správný název Trifid (literární cena). Prosím nekopírujte na wikipedii texty, ke kterým nemáte autorská práva, budou smazány. Pokud vlastníte práva pak postupujte dle WP:OTRS. Děkuji. --Kacir 3. 4. 2010, 08:56 (UTC)

Vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své názory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své příspěvky podepisovat. Podepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se automaticky vloží IP adresa a datum. Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Děkuji za pochopení.--Romanzazvorka 3. 4. 2010, 09:33 (UTC)

Omluva a dík za pomoc. Polepším se. Jen mě dostalo, že tu o tom nic není :-)--Nuchiel 3. 4. 2010, 09:57 (UTC)

Život je rafinované peklo[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Život je rafinované peklo. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Draffix 3. 4. 2010, 09:52 (UTC) Moc se omlouvám, mylsela jsem, že podpis musí být všude, kde zanechám stopu. Začínám, snad se vše brzy naučím. Ještě jedna omluva.--Nuchiel 3. 4. 2010, 09:55 (UTC)

Zlatý plamen (román)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Zlatý plamen (román). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 3. 4. 2010, 10:45 (UTC)

Poznámka: - text ukázky z knihy je COPYVIO, jedná se porušování autorských práv ** S pozdravem --MiroslavJosef 3. 4. 2010, 10:45 (UTC)