Diskuse s wikipedistou:Nuabi.překladatelna

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Horst v tématu „UP

--Gertasik 11. 7. 2011, 18:53 (UTC)

Masakr v Ponary[editovat zdroj]

Díky za dobrou práci! --Shlomo 1. 8. 2011, 12:30 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  2. 8. 2011, 07:39 (UTC)

Nacismus a rasa[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nacismus a rasa. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Text není správně česky a místy je zcela nesrozumitelný. --Zdeněk Dejmek (diskuse) 20. 7. 2012, 21:04 (UTC) --Zdeněk Dejmek (diskuse) 20. 7. 2012, 21:04 (UTC)

Dobrý den, pane Dejmku, můžu Vás ujistit, že se nejedná o strojový překlad, to by přeci bylo ještě o dva řády horší! Strojový překlad vypadá takto:

Google translate.

Zkoušel jsem po kolegyni Martině opravit Vámi zmíněné nesrozumitelnosti a sám jsem pohořel hned u filozofů. Vybrali jsme si trošku obtížnější článek, ale dokončíme ho. Nastuduji si odkazy z anglické verze a českou pak důkladně opravím z nadhledu.
Zásadně nedáváme do existujících wiki stránek odkazy na naše nově přeložené články, dokud neprojdou připomínkovým řízením wikipedistů, jaké právě probíhá. Předpokládám, že na náš článek se proto nikdo nedostane a máme čas ho vyladit. Pokud se mýlím, tak mě opravte. Jinak mi ponechte prosím zmíněné dva týdny, dodělám to sám.
Je to důležitý článek pro pochopení, jak se od kulturnosti přechází k barbarismu, myslím.
DavidNavara (diskuse) 22. 7. 2012, 16:51 (UTC)
Článek je opravený, stačí to takto? Ta anglická verze byla zmatená, musel jsem trochu improvizovat a dohledávat jména a publikace i mimo Wiki.
DavidNavara (diskuse) 9. 8. 2012, 13:39 (UTC)

UP[editovat zdroj]

Dobrý den, Vaši uživatelskou stránku jsem smazal, neslouží propagaci, informace o Vás tam samozřejmě být mohou, nabídky ne. Více v WP:UP--Horst (diskuse) 3. 2. 2017, 10:22 (CET)Odpovědět