Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Milanbydzovsky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. Jedudědek 29. 1. 2009, 10:55 (UTC)

Prosím, věnujte pozornost upozornění, že máte používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Důvody, proč se má toto tlačítko používat, máte uvedeny výše. Kromě technických záležitostí jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí toto tlačítko používat. Děkuji za pochopení.--Horst 23. 2. 2009, 16:27 (UTC)

Tomáš Enge - náhled[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --VoxPoPaPuLi 26. 2. 2009, 13:26 (UTC)

Šablony[editovat zdroj]

Ahoj, takhle to tady nechodí. Šablony jsou tady proto, aby byly použity ve více článcích. Speciální šablony pro jednu osobu jsou tomuto principu protichůdné. Takže Tě prosím, abys v článku Jarek Janiš použil Šablona:Infobox - pilot F1, abych mohl tu nesystémovou šablonu Šablona:Infobox Jarek Janiš smazat. Díky. --Daniel Baránek 27. 2. 2009, 15:23 (UTC)

Ahoj! tak to se omlouvám, a kde najdu nějaký seznam šablon? jednou se to naučím :) --Milanbydzovsky 2. 3. 2009, 12:52 (UTC)

Ahoj, zkus se podívat do kategorií, viz Kategorie:Šablony Formule 1. Pokud je mi známo, seznam šablon jako takový, na jedné stránce, zde neexistuje. Jinak Tě znovu prosím, aby jsi v tom článku Jarek Janiš použil šablonu Infobox Pilot F1. Kdyby jsi si nevěděl rady, napiš. --Podzemnik 2. 3. 2009, 12:59 (UTC)
Ahoj! dík, vybral jsem a udělal, snad je teď vše o.k., ještě mám problém v commonsu s obrázkama,chce mi je to do 7 dnů vyhodit a nevím proč.... dík za radu --Milanbydzovsky 2. 3. 2009, 13:29 (UTC)
No u těch fotek uvádíš jako zdroj archív jezdce. Jakého jezdce? Máš k těm fotkám povolení uvolňovat je pod svobodnou licencí? Commons přijímá jen fotky pod svobodnou licencí. Tzn. bu%d je vyfotíš sám a uvolníš pod některou ze svobodných licencí (např. Creative Commons), nebo je k nim třeba prostřednictvím OTRS získat povolení od autorů. Není možno na commons nahrávat cizí fotky pod licencemi, k nimiž autor nedal svolení, fair use tam taky povoleno není. Takže pokud to nedáš do pořádku, bohužel budou všechny Tebou nahrané obrázky smazány. --Podzemnik 2. 3. 2009, 13:38 (UTC)
No ten jezdec (vždy myslím toho u které ty fotky jsou nahrané) je má koupené od nějakých fotografů a potom je na svém webu nechává k volnému použití. Tak nevím jestli mám ještě od něj mít nějaké povolení když jsou volně, nebo zaškrtnout něco jiného než jsem udělal... --Milanbydzovsky 2. 3. 2009, 13:45 (UTC)
No teď nevím, co přesně máš na mysli, na stránce http://www.jarek-janis.cz/CZ/fotogalerie.html nic takového nevidím (naopak vidím © Copyright BPA sport marketing, a.s. 2006), mohl by jsi být konkrétnější? --Podzemnik 2. 3. 2009, 13:48 (UTC)
Jo takhle, už chápu, takže když mi BPA napíše nějaké to svolení a ja ho někam pošlu, tak to bude ok? Dík za info --Milanbydzovsky 2. 3. 2009, 13:57 (UTC)
No já nemám důvod Ti nevěřit, ale řekněme, že by jsi si to vymyslel, a nikdo by to nepoznal;-) A teď vážně, vše potřebné je uvedeno na stránce Wikipedie:OTRS. --Podzemnik 2. 3. 2009, 14:26 (UTC) ...čili e-mail musí jít přímo z BPA do OTRS, bez prostředníka. --Podzemnik 2. 3. 2009, 14:27 (UTC)
Já v té firmě pracuji, takže povolení není problém získat, jde jen o to jak to tam poslat. Dík za odkaz kouknu na to a zařídím.