Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Milan Wölfl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za Vaše příspěvky, ať se Vám tu líbí! --Jieκeren 5. 6. 2011, 13:57 (UTC)

Konstantin I Veliký - popis mince[editovat zdroj]

Dobrý den, měl bych připominku k popisu Vašeho obrázku mince: "Konstantinus I., centenionalis.jpg" na stránce o Konstantinovi I. Velikém, připadá mi trochu zavádějící.

Podle mě Konstantin na přilbě nemá christogram - má tam vavřín. Pravou minci s christogramem na Konstantinově přilbě jsem ještě neviděl a myslím, že ani neexistuje. Bez zadní strany se nedá přesně určit, kdy byla mince ražena, ale odhadoval bych to na 317-320, a to není těsně po vydání Ediktu Milánského v roce 313, tehdy se ještě razily větší mince - follisy.

Johny SYSEL 11. 2. 2012, 17:27 (UTC)

Znovuobnovený Rožmberský řád lebky[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Znovuobnovený Rožmberský řád lebky. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 5. 8. 2013, 00:54 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Yopie (diskuse) 5. 8. 2013, 18:41 (UTC)

Můžete mi prosím říci, odkud máte (myslím skutečný a reálně existující) pramen, že se jedná o název "Rožmberský řád lebky"??? Tento název drží pouze občanské sdružení, které se ani nesnaží zakrýt, že by jakkoliv navazovalo na filosofii Řádu lebky, který založil Petr Vok z Rožberka. Správně bych tedy v souladu s pravidly Wikipedie čekal název "Řád lebky" ... založil Petr Vok z Rožmberka.

Štěpánovice - fotka[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za fotky obce Štěpánovice. Krásný den přeje --Jana Lánová (diskuse) 14. 8. 2013, 12:02 (UTC)

Malé editace[editovat zdroj]

Prosím neoznačujte jako malou žádnou editaci znamenající významovou změnu. Podrobnosti zde. Dále aspoň stručně/heslovitě vyplňujte shrnutí editace. Díky. — Gumruch (disk.) 15. 8. 2013, 20:27 (UTC)