Diskuse s wikipedistou:MichaelaSedova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--RomanM82 (diskuse) 10. 2. 2013, 19:21 (UTC)

Kostel svatého Prokopa (Všehrdy)[editovat zdroj]

Děkuji za Váš pěkný článek. U obrázků v článku bude nutné uvést autorskoprávní licenci, jinak budou po 7 dnech automaticky smazány. Také bych se přimlouval za úpravu článku do jednotného stylu Wikipedie, viz Wikipedie:Vzhled_a_styl, případně můžete inspiraci nalézt u Wikipedie:Nejlepší_články nebo Wikipedie:Dobré_články. Případné otázky prosím směřujte na Wikipedie:Pod lípou. S pozdravem --RomanM82 (diskuse) 10. 2. 2013, 19:21 (UTC)

Pokusil jsem se upravit Váš článek trochu více do wikipedického stylu podle doporučení Wikipedie:Vzhled a styl. Našel jsem tam jeden omyl a sice, že Všehrdy jsou v ČR dvoje, rádo se to však zaměňuje. Na článku je samozřejmě ještě mnoho práce, ale to nechám na dalších kolezích nebo na Vás. Každopádně děkuji Vám za tento článek a přeji vše dobré. S pozdravem Martin Davídek (diskuse) 11. 2. 2013, 16:59 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel svatého Prokopa (Všehrdy), který již kolega Addvisor přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (mezitím však byl odkaz vyřazen, neboť po týdnu se odkazy vyřazují). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 27. 5. 2013, 03:19 (UTC)