Diskuse s wikipedistou:Mfetrova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, upozorňuji také, že i kdybyste potvrdila svolení k užití textu, tento by byl patrně smazán vzhledem k jeho propagačnímu vyznění, neboť Wikipedie není nástrojem pro reklamu. Děkuji za pochopení. S pozdravem --Poko (diskuse) 6. 4. 2012, 11:16 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku VINAŘSTVÍ CHATEAU LEDNICE. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Kacir 6. 4. 2012, 11:31 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Víno. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Milda (diskuse) 26. 4. 2012, 15:01 (UTC)