Diskuse s wikipedistou:Meloun1508

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Harold 3. 1. 2010, 18:21 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Roger Shah. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 2. 1. 2010, 22:09 (UTC)

Ahoj. Vidím, že jsi tu. Napsal jsem odpověď k sobě do diskuse. Když tak se vyjádři tam. Díky. --Harold 3. 1. 2010, 17:35 (UTC)

Tak nějak jsem to upravil. Jenom pár poznámek: bylo by vhodné uvádět zdroje, odkud jsi čerpal; taky bych silně šetřil výrazy jako "nejlepší", "nejvýznamnější" a podobnými superlativy, text by měl být v neutrálním encyklopedickém stylu; za interpunkčními znaménky (tečky, čárky, dvojtečky aj.) se píše mezera (WP:Typografické rady). Jinak přeji hodně chuti do dalšího editování. :-) --Harold 3. 1. 2010, 18:21 (UTC)

Díky,určitě to prostuduju.Již si přesně nepamatuji,kde jsem tyhle výrazy uvedl,každopádně tohle nevyjádřovalo můj vlastní názor,většinou jsem hodnotil podle officiálního žebříčků DJů(officiální je jen jeden),nebo podle toho,jaký úspěch daná píseň zaznamenala.Jakože pod významem nejvýznamnější jsem si představovat takovou,která zaznamenala úspěch a zároveň respekt a byla základním dobem v jeho kariéře :) Což jsem měl ale,jak píšeš,doložit referencemi.Příště se polepším!Meloun1508 3. 1. 2010, 19:32 (UTC)