Diskuse s wikipedistou:Martinhajny1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Pavel Hajný. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 7. 1. 2013, 14:58 (UTC)

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 7. 1. 2013, 14:58 (UTC)


Dobrý den!

Přečtěte si prosím výše uvedené návody. Především se to týká uvádění interních a externích odkazů. Případně nahlédněte do jiných článků jak se to dělá. --Postrach (diskuse) 9. 1. 2013, 18:02 (UTC)

Dobrý den, čtu a studuji, jen nevím, jestli stihnu. Nechci být přísný, ale zdá se mi, že pro experimenty s prvním příspěvkem tu je ze strany wiki dost náročný práh... Z pohledu laika je totiž takto článek vlastně docela funkční... Ale chápu - jde o víc. Nicméně opravdu díky za navedení na problematiku odkazů. Kdybyste měl/i ještě další či o něco specifičtější námět, co je vše v nepořádku, na co se mám zaměřit, budu vděčen...Martinhajny1--Martinhajny1 (diskuse) 9. 1. 2013, 21:16 (UTC)