Diskuse s wikipedistou:Martin Vojtas

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.

Ještě podotýkám, že co se náhledu týče není to tak hrozné, ale protože vidím, že ste nováček, upozorňuju raději preventivně. --Nolanus 01:27, 18. 11. 2006 (UTC)

Jan Bouzek[editovat zdroj]

Zdravím, kolego, vidím, že tu od nás z ÚAM nejsem sám.. :-) Díky za doplnění článku Jan Bouzek. Btw, nechodíš náhodou na jeho přednášku o Skýtech? Přeju hodně úspěchů do dalších editací i ve studiu. --Mercy 16:41, 30. 3. 2007 (UTC)

Dík! Konečně nějakej vyškovák! Rád uvítám spolupráci. --Pernak 15:37, 10. 4. 2007 (UTC)

Fotka naší fakulty[editovat zdroj]

Ahoj kolego, nemáš náhodou nějakou naší fakulty? Právě jsem založil heslo Filozofická fakulta Masarykovy univerzity a potřeboval bych k němu dodat nějaké to ilustrační foto. (Mě se osobně nechce tahat můj velký foťák do Brna.) Kdybys neměl, nevadí. Díky. :-) --Mercy 11:21, 6. 5. 2007 (UTC)

Díky za tvou chválu na osobní stránce - Chci tě přizvat do projektu Focení Vyškovska. Máš li foťák a chuť - tak koukni na tuto stránku: Wikipedista:Pernak/Servis. --Pernak1 08:11, 10. 7. 2008 (UTC)

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět