Diskuse s wikipedistou:Marekomasta

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím, pokus s článkem Trkmanice- rakvice jsem smazal, pokud jej budete znovu zakládat určitě zvolte správný název a hlavně to chce aspoň několik vět. Hodně zdaru přeje--Horst 16:28, 5. 3. 2008 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Trkmanský Dvůr. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --bab_dz 22. 10. 2008, 18:39 (UTC)

Vodicí pes[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Vodící pes. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 10. 12. 2008, 06:09 (UTC)

Dobrý večer, doplňte prosím do Vámi vytvořeného hesla na spodní okraj zdroj informací (web, knihu) a také kategorii. Děkuji --Zákupák 2. 3. 2010, 17:00 (UTC)