Diskuse s wikipedistou:LenkaSt

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 13:36, 8. 4. 2008 (UTC)

Ahoj, pokud článek přeložíš z anglické či jiné wiki, je zvykem použít šablonu {{překlad}}. Taky se prosím podívej na stránku wikipedie:Vzhled a styl. Díky moc, plodnou práci přeje --Podzemnik 08:22, 11. 4. 2008 (UTC)

Epizody seriálu Mladí v partě[editovat zdroj]

Ahoj. Prosím změň názvy zvažovaných článků o jednotlivých epizodách. Namísto: "Demolice" (epizoda seriálu Mladí v partě), je vhodnější použít: Demolice (Mládí v partě). Není vhodné do názvu článku vkládat uvozovky a i zde platí, že v jednoduchosti je krása. Podobně jsem zakládal články o epizodách k seriálu Dr. House, vizte Seznam dílů seriálu Dr. House a např. Jeptiška (Dr. House). Prosím také o vkládání interwiki (tj. odkaz na článek v jiném jazyce. Na anglickou wiki vždy lze najít a o v kládání kategorie. Můžete např. založit kategorii Mládí v partě. Pokud bys chtěla s čímkoliv poradit, rád pomůžu.--Faigl.ladislav 22:19, 6. 5. 2008 (UTC)

Dovolil jsem si článek o první epizodě přesunout a ve článku Mladí v partě pak upravit odkazy na ještě nevytvořené články podle toho, co jsem popsal výše.--Faigl.ladislav 22:24, 6. 5. 2008 (UTC)
Vytvořil jsem kategorii Mladí v partě. Vkládejte prosím nově vzniklé články týkající se tohoto seriálu do tété kategorie. Dále se prosím držte nástinu postupu při vytváření nových článků o epizodách. Stačí, když při vytvoření článku kliknete na odkaz názvu epizody v hlavním článku Mladí v partě. Ušetříte tak zbytečnou práci s přesuny. Díky. --Faigl.ladislav 22:45, 6. 5. 2008 (UTC)