Diskuse s wikipedistou:JančaV43

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky za informace v článku Hrabanovská černava, nenechte se odradit vandalem, který Vaše snažení vymazal, to se stává často. Jen bych Vás chtěl poprosit o příležitostné dodání nějkých zdrojů, ze kterých jsou informace o přírodní rezervaci čerpány. S pozdravem --Mates (diskuse) 7. 11. 2013, 15:06 (UTC)

Dobrý den, nebyl to žádný vandal ale já sama. Teprve se s wikipedií seznamuji a chtěla jsem si vyzkoušet vkládání textu a různé další funkce. Článek ještě není hotový, až bude hotov tak ho sem vložím celý i se všemi náležitostmi a zdroji. Děkuji --JančaV43 7. 11. 2013, 17:44 (UTC)

Hrabanovská černava[editovat zdroj]

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Hrabanovská černava, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 7. 11. 2013, 16:57 (UTC)