Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Grepl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. — Loupežník (diskuse) 14. 3. 2012, 14:39 (UTC)

Dobrý den, mám za to, že informovat o skutečnosti patří do Wikipedie. Spíše je otázkou, zda Kohnova cihelna patří do "Starého Brna" nebo do "Štýřic". Ve Štýřicích jim jistě bude lépe :-). A věřte mi, že www.stare-brno.cz nejsou stránky propagačního charakteru ... Až úředníci budou dělat zodpovědně svoji práci, tak nebude ani naše občanské sdružení. S pozdravem Grepl

Přečtěte si prosím stránku Co Wikipedie není. Ve zkratce řečeno není ani sbírkou externích odkazů (proto jsou články obsahující pouze externí odkazy nepřípustné), ani místem pro vyjadřování osobních názorů (viz WP:Nezaujatý úhel pohledu). Cílem je vytvořit nezaujatou encyklopedii netriviálně pojednávající o významných tématech. Článek by proto měl uvádět nezávislé netriviální věrohodné zdroje, které o něm publikovaly a neměl by být takto krátký. S pozdravem — Loupežník (diskuse) 14. 3. 2012, 15:40 (UTC)
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kohnova cihelna, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 14. 3. 2012, 16:04 (UTC)

Zdravím. Smazal jsem Vámi založenou stránku Kohnova cihelna, protože jsem vyhodnotil její obsah jako neenyklopedický. Wikipedie má zájem o texty v encyklopedickém stylu popisující významné subjekty. Pokud napíšete aspoň krátký text o cihelně jako takové, kdy fungovala, kdo ji vlastnil, apod. a nakonec uvedete, že v ní dnes nachází skládka, pak OK. Vaše podoba ale vypadala spíš jako výpis z databáze brownfieldů a snaha o propagaci občanského sdružení proti něčemu. K tomu Wikipedie neslouží. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 14. 3. 2012, 16:44 (UTC)

Kohnova cihelna[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Kohnova cihelna. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef (diskuse) 15. 3. 2012, 08:30 (UTC)