Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Exi666

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, všiml jsem si, že jste rozšířil(a) článek Bob Dylan, z čehož jsem usoudil, že máte rád(a) hudbu (není to tak?). Dovoluji si Vás tímto pozvat na hudební wikiportál, kde můžete nominovat nějaký obsáhlý článek, který se po následném hlasování může stát článkem měsíce na hlavní straně portálu. Na hudebním portále také můžete přidávat aktuality ze světa hudby. Máte také možnost přidávat tipy na obrázek týdne nebo zajímavosti. Pokud chcete znát další zásady pro psaní nových článků o hudbě, můžete se podívat na WikiProjekt Hudba a pokud budete chtít, můžete se stát i jeho členem. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 24. 6. 2012, 19:00 (UTC)

Bob Dylan[editovat zdroj]

Vaše práce na článku je chvályhodná. Nezapomeňte však do článku vložit šablonu Překlad, objasňuje chybějící reference. Přesto bývá vhodné i u přeložených článků některé významné reference (byť zdroj je v původním jazyce, tedy zde v angličtině) zachovat. -- Vachovec1 (diskuse) 26. 6. 2012, 11:22 (UTC)

Díky. Na šablonu nezapomenu. Na reference upřímně nevím, jestli budu mít ještě psychickou sílu, původní článek jich má skoro 400 a jenom jejich třídění na ty nejdůležitější a jejich zapracování do české verze nebude nejsnadnější. Snad časem. --Exi666 (diskuse) 26. 6. 2012, 12:02 (UTC)
Velmi pěkné. Doporučoval bych ještě (do sekce Literatura nebo jako samostanou sekci Česká literatura) přidat odkazy na literaturu o Bobu Dylanovi v češtině. Viz např. zde [1] nebo zapátrat v katalogu nějaké knihovny. -- Vachovec1 (diskuse) 30. 6. 2012, 14:29 (UTC)

Dobrý den, dodal jsem Vám také nějakou recenzi k článku Bob Dylan. Koukněte do diskuse.--Juandev (diskuse) 22. 12. 2012, 10:47 (UTC)