Diskuse s wikipedistou:El Dash

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 5. 2. 2010, 20:52 (UTC)

Smazání nevhodného článku[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud naleznete nevhodný článek (např. obsahující pouhé experimenty), nevymazávejte prosím jeho obsah, článek tak zůstane - sice prázdný - ale zůstane. Takový článek je třeba zcela smazat, k čemuž slouží šablona:smazat. Správci takový článek po označení smažou. Díky, --Ria 20. 3. 2010, 12:13 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Isotype. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 25. 3. 2010, 15:45 (UTC)

Pošlechticku x pokřesťansku[editovat zdroj]

El Dashi, Váše doplnění na stránce Antonín z Padovy na první pohled staví proti sobě šlechtickou a křesťanskou výchovu. Nešlo by doplněk formulova výstižněji? Šlechtictví (ušlechtilý život) vyrůstalo z křesťanských zásad. To, že nemálo šlechticů dělalo svému původu spíše ostudu, byla chyba jejich nikoliv myšlenky šlechtictví. Co třeba nějak ve smyslu: "ve výchově Antonína byl kladen na křesťanské zásady větší důraz, než bylo v šlechtických kruzích té doby obvyklé..." :-) --Kenad 15. 7. 2010, 16:52 (UTC)

  • Jo díky mrknu se na to. --El Dash 24. 7. 2010, 17:51 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím Vás do Jeseníku. Máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 5. 3. 2011, 22:44 (UTC)

Jakmile najdu čas, tak se do toho pustím. --El Dash 7. 3. 2011, 17:46 (UTC)

Osobnosti a články měsíce[editovat zdroj]

Zásoba navrhovaných článků pro Osobnost a Článek měsíce na portálu Křesťanství se ztenčuje. Nevěděl byste prosím o nějakých přiměřeně kvalitních článcích, které by se tam daly zařadit? Ideálně, pokud by to byl článek alespoň s jedním použitelným obrázkem. Pokud o nějakém takovém článku víte, prosím doplňte ho do návrhů. Hezký den přeje Fagnes 1. 12. 2011, 14:17 (UTC)

Prvotní církev[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Prvotní církev. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 24. 2. 2012, 15:24 (UTC)