Diskuse s wikipedistou:Dohaje

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Elm 08:14, 18. 6. 2008 (UTC)

Zdroje a vzhled a styl[editovat zdroj]

Dobrý den,
nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za článek Joseph von Einchendorff, avšak chtěl bych Vás poprosit o doplnění zdroje, ze kterého jste čerpal. Čtenář si pak bude moci uvedená fakta ověřit, případně bude odkázán na další, podrobnější literaturu. Pokud jste čerpal z cizojazyčné verze wikipedie, použijte prosím šablonu {{překlad}}. Jistě chápete potřebu uvádět zdroje článků, vede to i ke zkvalitňování wikipedických textů. Zároveň se prosím jukněte na stránku Wikipedie:Vzhled a styl, kde je popsáno, jak by měly být články prolinkovány a pod., tj. aby byly všechny jednotného vzhledu. Mějte se pěkně, v případě dotazů mohu pomoci. --Podzemník 19:26, 7. 6. 2008 (UTC)

Dobrý den, já jsem právě nevěděla, co tam napsat. Jedná se o to, co jsem se naučila ve škole, v učebnici ale pžesně to nestojí. Profesorka ale asi z té učebnice vycházela. Mám tam teda uvíst tiu učebnici, aby to mělo nějaky zdroj? --Dohaje 20:03, 28. 6. 2008 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Joseph von Einchendorff, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Tlusťa 07:51, 28. 6. 2008 (UTC)

Zatím není pozdě, vaše verze je dostupná zde. Později může kterýkoliv správce na požádání zaslat text na váš email. JAn 21:17, 4. 7. 2008 (UTC)