Diskuse s wikipedistou:Bláá bláá

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Loupežník 8. 10. 2011, 15:18 (UTC)

Státní symboly[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek byl bohužel smazán, protože takový článek tu již máme, a to pod názvem Státní symbol. Zakládání článků, které již existují, pod jiným názvem není z mnoha důvodů vhodné. V odůvodněných případech však můžete udělat následující:

  • Pokud existuje ještě jiný název, pod kterým by mohl čtenář článek očekávat, můžete založit tzv. přesměrování.
  • Pokud je stávající článek nevhodně pojmenován, můžete jej přejmenovat tím, že kliknete na záložku „přesunout“ v záhlaví stránky. Tato funkce je dostupná pouze registrovaným uživatelům, kteří jsou registrovaní alespoň čtyři dny a déle, avšak nově registrovaní a anonymní uživatelé (editující pod IP adresou) mohou požádat o přesun stránek např. na nástěnce správců. --Loupežník 8. 10. 2011, 15:18 (UTC)

Pozor na autorská práva[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte prosím do Wikipedie obsah doslovně převzatý z internetu, knih, časopisů či jiných zdrojů bez svolení od jeho autorů, pokud k němu nevlastníte autorská práva. V případě, že jste autorem, využijte v zájmu ochrany před neoprávněným užitím Vašich textů systému OTRS, aby text mohl být na Wikipedii zveřejněn. Jedná se o ochranu Vašich autorských práv. Děkuji za pochopení. --Loupežník 8. 10. 2011, 15:18 (UTC)

Trestní právo procesní[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Trestní právo procesní. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 10. 10. 2011, 20:17 (UTC)