Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Andel Jirka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím, kolego, předpokládám, že informace v článku Wishmaster je seznamem skladeb hudebního alba, prosím upravte jej alespoň podle základních pravidel Wikipedie, jinak bude pravděpodobně velmi rychle smazán. Díky--Horst 15:39, 21. 11. 2006 (UTC)

Podívejte se třeba na článek Powerslave na to jak má vypadat encyklopedická verze článku o hudebním albu, samozřejmě nikdo po Vás nemůže chtít takto rozsáhlý článek hned na začátku Vaší práce na Wiki. Jen pro inspiraci. Pokud by jste měl nějaký dotaz ozvěte se. Díky--Horst 16:07, 21. 11. 2006 (UTC)

Nemáte se za co omlouvat, každý z nás je v nějakém směru začátečník :-)), zkuste si v klidu přečíst Wikipedie:Vzhled a styl, přidat do článku úvodní větu třeba : Wishmaster je X tým albem hudební skupiny yyyy zzz . Bylo natočeno/vydáno tam a tam v roce 200x atd, na konec článku napište {{Hudební pahýl}}. Pak bude možno šablonu odstranit, a ostatní wikipedisté pokud budou mít nějaké informace přidají a váš první článek na Wiki je na světě. Hodně zdaru přeje --Horst 16:23, 21. 11. 2006 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Oceanborn. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Tlusťa 21:13, 22. 11. 2006 (UTC)

Zahajte diskusi s uživatelem Andel Jirka

Zahájit diskusi