Diskuse s wikipedistou:Anankhet96

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jan Genyk[editovat zdroj]

Dobrý den, bylo možné uvést do článku o Janu Genyku alespoň přibližné či předpokládané datum úmrtí? Je zvykem vždy život daného člověka alespoň pibližně vymezit, vizte třeba článek François Villon. Děkuji, --Zik (diskuse) 23. 9. 2012, 14:28 (UTC)

Marie Trojanová[editovat zdroj]

Dobrý den, do článku Marie Trojanová (komunistická politička) jste doplnil/a životopisné údaje. Na wikipedii je nutné ovšem všechny informace zdrojovat. Máte nějakou knihu, novinový článek, zmínku na internetu, úmrtní oznámení apod. ze kterého by bylo možno ona data ověřit. Pak bude možno Vámi zadané informace do článku doplnit. Děkuji, --Davcza (diskuse) 23. 9. 2012, 17:39 (UTC)

Dobrý den, Marie Trojanová byla totiž matka mé prababičky. Vím jistě, že se narodila 5.2.1906 a zemřela v 81 letech. Její manžel byl František Trojan zakladatel KSČ. Jestli mám zdroj? Babička má její parte, kde je napsáno, kdy se narodila a v kolika zemřela a máme rodokmen naší rodiny. Jak jsem už jednou psal jejím otcem byl Jan Genyk, který tu na wikipedii je, tak nevím, proč nemůže být u ní jako rodinný příslušník. Děkuji za pochopení.
Zdravím, parte jako pramen by šlo v krajním případě použít, takže do článku přidám aspoň ten rok úmrtí. Ale ty další věci (manžel zakladatel KSČ, Jan Genyk jako příbuzný apod.) bude nutné dohledat ještě jinak. Není k tomu nějaká brožura z jejího bydliště? Ze svého města Vím, že za komunistů se občas o místních funkcionářích publikovaly různé studie (něco jako Revoluční tradice našeho města) Věřte, že i mně krvácí srdce, když musím z článků odstranit informace, které na 99,9% jsou pravdivé, ale bohužel nemají zdroj a wikipedie je založena na tom, že v článcích nesmí být vlastní výzkum. Mimochodem, nebuďte zklamán z toho, že ty Vámi zadané údaje z článku zmizely, protože jsou uloženy v historii článku a když někdo bude mít zájem o tento konkrétní článek určitě si to dohledá. Nebo to klidně napište do sekce diskuze u tohoto článku, podepište se (nenutím Vás, ale klidně můžete uvést jméno a adresu s tím že jste potomek dotyčné) a opět to může sloužit jako provizorní doplněk k článku, dokud se nám nepodaří dohledat zdroje k jejím biografickým údajům). Hezký večer, --Davcza (diskuse) 24. 9. 2012, 21:00 (UTC)

Jan Genyk[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Jan Genyk. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 25. 9. 2012, 19:37 (UTC)

Anerood Jugnauth[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Anerood Jugnauth. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 17. 8. 2013, 22:03 (UTC)