Diskuse s wikipedistou:93.153.81.250

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Bazi v tématu „Tomio Okamura

Toto rozhodně ne!--Horst (diskuse) 18. 4. 2017, 12:33 (CEST)Odpovědět

Ladislav Špaček[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Ladislav Špaček, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Jan KovářBK (diskuse) 11. 7. 2017, 14:42 (CEST)Odpovědět

Chodba[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Markéta M. (diskuse) 25. 7. 2017, 08:56 (CEST)Odpovědět

KORWiN[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku KORWiN, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Awewewe (diskuse) 17. 1. 2018, 16:16 (CET)Odpovědět

Tomio Okamura[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Tomio Okamura, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Bazi (diskuse) 7. 7. 2018, 22:52 (CEST)Odpovědět