Diskuse s wikipedistou:85.70.224.120

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prodiskutujte změny článku raději nejdříve na diskusní stránce a vyhněte se editačním válce. Nebylo by vhodné, aby článek byl stejně extremistický jako to, co kritizuje. Dík za pochopení. --egg 13:50, 31. 5. 2006 (UTC)

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Zirland 16:47, 6. 6. 2006 (UTC)

Šablona Upravit - biografie[editovat zdroj]

Nemažte prosím šablonu Upravit - biografie dříve než bude článek splňovat všechny nároky kladené na biografie. Díky --Tlusťa 17:15, 30. 6. 2006 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Nádvorník 14:24, 12. 7. 2006 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku G-Unit, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Nádvorník 14:42, 12. 7. 2006 (UTC)

Prosím objasněte autorství článku! neustálé vracení textu nikam nevede a jen zdržuje od důležitějších prací. děkuji --Nádvorník 14:51, 12. 7. 2006 (UTC)

Viz Wikipedie:Autorské právo - není jasné jestli článek neporušuje autorská práva někoho jiného, prosím odpovězte. děkuji za pochopení Nádvorník 15:07, 12. 7. 2006 (UTC)

Text na stránce http://50cent.urbanonline.cz/informace.php je zjevně překladem anglického článku http://en.wikipedia.org/wiki/50_Cent takže 1) je licencován GFDL 2) neoznačením zdroje jsou na tamní stránce porušována autorská práva. --Li-sung 21:52, 19. 7. 2006 (UTC)

Na stránce, kterou spravuji, není překlad ničeho. Je to mnou napsaná definice, která - pokud vám to nedošlo - byla volně přeložena z Vašeho webu, a tudíž se nemůže jednat o porušení autorských práv. Dokud jsem nezačal psát příspěvky na Wikipedii, považoval jsem jí za solidní, nicméně poté už Vás mam skutečně 100 chutí nakopat do *****. Co si vůbec myslíte? Já napíšu sáhodlouhej článek a vy mi ho potom beze slov smažate. Když se zeptám proč, odpovíte, že tam neseděla jedna véta. Ale to je pořád... problém... problém... problém... Když se vám alespoň snažím vstříct, neragujete. Podívejte, já už tu vaši posranou encyklopedii budu bojkotovat. Wiki projekt se dá zničit a já si přeji, aby tato encyklopedie neexistovala. Vy nejste nic víc než primitivní hulváti, kteří zde lobbují za vlastní zájmy. Pokud by se za den sešlo 3.5 milionu lidí a tu vaši encyklopedii zničilo, od srdce bych Vám to přál. Sbohem. 85.70.224.120 bez podpisu

Vůbec nic o vašem případu, co Vám kdo smazal nevím, jen vidím, že jste na stránku 50 Cent přidával jakési hrozby, které nepovažuji za opodstatněné. --Li-sung 22:19, 19. 7. 2006 (UTC)

David Rath[editovat zdroj]

Za opakovaný vandalismus Vám byl zablokován přístup k editaci Wikipedie na 1 den, uvědomte si prosím, k čemu tento projekt slouží a o čem není. Petr K. 21:37, 21. 7. 2006 (UTC)

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--hugo (diskuze) 19:34, 2. 8. 2006 (UTC)