Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:85.160.107.127

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a „vtipné“ texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat se seriózně. Pokud máte chuť experimentovat, můžete to zkusit na pískovišti. Věřím, že nám pomůžete!--Horst 16:54, 22. 2. 2007 (UTC)


no nevim[editovat zdroj]

Tohle jsou ale fakta a kazdy z ceskych budejovic je zna. je skoda na ne zapomenout. jen si zkus na internetu zadat Lada kajbar budete se divit. Omlouvam se za editaci vaseho komentare.

Nemusíte se omlouvat[editovat zdroj]

Měl jsem na mysli Wikipedie:Ověřitelnost a Wikipedie:Významnost, pokud tato kritéria splňují vrátíme do článku váš příspěvek. --Horst 17:18, 22. 2. 2007 (UTC)

Nicmene ja oba zminene znal. Tim ze jsou bezdomovci je tezko budu dokladat.

Pokud jsou to jen bezdomovci, těžko je lze pokládat za dostatečně významné pro encyklopedii. --Japo ¿ 17:32, 22. 2. 2007 (UTC)
Já to chápu, ale bohužel pravidla jsou pravidla, mimochodem například v knize ...a bude hůř (dnes už zfilmované) jsou podobné postavy také popsány a i to je zatím málo k tomu aby tu měly samostanou sekci u města Klášterec nad Ohří i když v článku o knize na ně určitě bude místo. Nechci Vás samozřejmě odradit od další práce, nedá se o nich najít něco například v nějaké knize nebo alespoň v místním tisku?--Horst 17:36, 22. 2. 2007 (UTC)

Nevim. ale zkusim neco vyhledat. dik za radu.