Diskuse s wikipedistou:217.112.160.250

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, Váš příspěvek Club América musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. Podzemnik 26. 7. 2009, 14:44 (UTC)

Květen 2011[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože nedosahoval ani minimální délky požadované po zdejších článcích. Pokud jste článek založil(a) s tím, že jej dokončíte později, můžete se jeho předčasnému smazání příště vyhnout např. vložením informativní šablony {{Pracuje se}} na začátek stránky. Další informace naleznete na stránce Jak vytvořit článek. Děkuji za pochopení. --Wespecz 28. 5. 2011, 13:55 (UTC)

Diskuse Brouci[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. ♥ K123456  6. 10. 2011, 16:19 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Zuckuss fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. NIGKDO (diskuse) 3. 3. 2012, 13:54 (UTC)