Diskuse s wikipedistou:213.210.185.149

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc. --Japo ¿ 13:28, 9. 9. 2006 (UTC)

Neodstraňujte prosím z článku Temperament šablonu {{upravit}}, má tam svůj význam. Další odstraňování by mohlo být považováno za vandalismus. Díky za pochopení. --Aktron 13:48, 9. 9. 2006 (UTC)

Dobrý den a vítejte na wikipedii. Chtěl bych Vás upozornit na některé věci okolo Temperamentu ale i jiných věcí. Při vytváření nových oddílů na stránce Temperant (také i jinde) by se Vám mohly hodit články Nápověda:Jak editovat stránku a Wikipedie:Vzhled a styl, protože stále nepíšete v jednotném stylu wikipedie. Také Vás chci upozornit na to, že na stránkách jako je tato (začínajících Diskuse) můžete volně reagovat na připomínky a dotazy. Nejlepší by také bylo, abyste se přihlásil - je to lepší pro komunikaci mezi uživateli, ale zároveň Vám to neukládá žádné povinnosti. Dále, u článků jako temperament nemusíte uvádět literaturu, ale pokud, tak až za "Podívejte se také na". Ohledně Dynamiky prožívání bych spíše doporučoval přemístit tuto část článku do nově vytvořeného a v článku Temperament uvést tuto stránku do "Podívejte se také na". Děkuji za pozornost. --UP3 23:30, 9. 9. 2006 (UTC)