Diskuse s wikipedistou:195.113.185.7

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tuto IP adresu, 195.113.185.7, používá Gymnázium J. K. Tyla Hradec Králové, Tylovo nábřeží 682/12 a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na tomto gymnáziu.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. — Timichal 07:39, 30. 1. 2007 (UTC)


Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Japo ¿ 13:42, 26. 3. 2007 (UTC)

Experimenty[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

-- Mercy (|Ω) 11:22, 7. 2. 2008 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Polyploidizace, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Postrach 11:09, 13. 5. 2008 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. -- Mercy (|) 14. 9. 2009, 11:27 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Sumivec 25. 9. 2009, 09:30 (UTC)

Lukáš bužek[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Harold 8. 9. 2010, 09:26 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Mercy 13. 1. 2011, 08:19 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Gumruch 10. 2. 2011, 07:36 (UTC)