Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:194.108.36.38

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Jedle kavkazská. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Karakal 18:57, 18. 1. 2006 (UTC)

a Jedle řecká + Jedle obrovská taky

No, jak to říct, radši si nejdřív nastudujte nějaké články o kytkách a stromech a pak zkuste začít znovu. Vaše úpravy v článku jedle kavkazská jsem revertovala, protože obecný článek o jedlích patří jinam a stejně tam nepatří charakteristika všech jedlí. Vzorem může být třeba článek bolševník velkolepý, ale ten už je téměř dokonalý, zkusím někde najít nějaký sice formou ucházející, ale obsahem krátký článek, abyste měl porovnání, co jěště jde. Děkuji za pochopení. --Karakal 20:15, 18. 1. 2006 (UTC)

Dodatek: Vzor, jak může vypadat článek o stromu: Dub zimní a tohle, je sice hodně krátké, ale akceptovatelné Kopřiva žahavka