Diskuse s wikipedistou:188.175.146.154

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Remaling v tématu „Bitva o Westerplatte
Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!

Zdravím, k takto formulovaným informacím je více než dobré uvést věrohodné zdroje, více se dočtete i v WP:Ověřitelnost.--Horst (diskuse) 4. 12. 2014, 21:37 (CET)Odpovědět

Bitva o Westerplatte[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Remaling (diskuse) 11. 2. 2016, 15:46 (CET)Odpovědět

O jaké nesmysly se jedná? Nesmysly jsou v článku. podle polského nejnovějšího dokumentu Prawda o Westerplatte, jsou věci trochu jinak, než byly po léta prezentovány. počet padlých Němců je menší. počet útoků je taky jiná a jsou to spíše průzkumné hlídky. Počet padlých poláků souhlasí, ale několik mrtvých byli také zastřelení vlastními lidmi. To se také neříkalo. A nakonec důležitost boje z vojenského hlediska byla malá až žádná, to také tvrdí Poláci sami. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 188.175.146.154 (diskuse)

Dobrý den, za to ostré upozornění z února se omlouvám, vycházel jsem z mylných informací. Později jsem sám zjistil, že je to s těmi ztrátami složitější a snažil se vyjednat s autorem článku Westerplatte úpravu, která byla do článku vložena. Problém je ale v tom, že opakovaně mažete informaci, která je doložena zdrojem - řádkovou referencí. To už prosím nedělejte. Bylo by dobré, abyste informaci, kterou sám vkládáte, doplnil o věrohodný zdroj, viz Wikipedie:Reference a zde zmíněné šablony. Můžete také napsat svůj názor na diskuzní stránky článků. Jak už Vám naznačil kolega níže, je lepší, když se o podobě článků diskutuje a to třeba právě na zmíněných diskuzních stránkách. S pozdravem, --Remaling (diskuse) 5. 6. 2016, 23:26 (CEST)Odpovědět

blok[editovat zdroj]

Reverty se nic nevyřeší, více v WP:3RR, než budete v odstraňování pokračovat přečtete si také WP:Zdroje a WP:Ověřitelnost. Hodina je dostatek času--Horst (diskuse) 11. 2. 2016, 15:48 (CET)Odpovědět