Diskuse s wikipedistou:185.115.9.229

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele David V. v tématu „Jan Seger
Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení ani k editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete. Nemusíte poskytovat žádné své osobní údaje, skutečné jméno ani e-mail.

Přihlášení vám zpříjemní uživatelský zážitek:

  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost zobrazovat seznam všech vašich příspěvků.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přizpůsobit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.

Přihlášení vám rozšíří možnosti přispívání:

Přihlášení vám umožní lépe se zapojit do společné práce na Wikipedii:

Jen do toho, zaregistrujte se!


--David V. (diskuze) 10. 12. 2022, 19:05 (CET)Odpovědět

Jan Seger[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš příspěvek v článku Jan Seger. Úmrtí Vašeho strýce je mi líto a vyjadřuji Vám upřímnou soustrast. Informace ve Wikipedii však musejí být důvěryhodné a Vaše tvrzení bohužel neobsahuje věrohodný zdroj. Wikipedie je terciární zdroj, takže nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazných pravidel Ověřitelnost a Žádný vlastní výzkum. Děkuji za pochopení. --David V. (diskuze) 10. 12. 2022, 19:03 (CET)Odpovědět

Jsem-li nedůvěryhodný zdroj, mohli byste mé oznámení krátce ověřit jinde, to je ale asi příliš složité, že? Klidné Vánoce přeji.
PaedDr. Roman Porteš --185.115.9.229 11. 12. 2022, 09:36 (CET)Odpovědět
Odpovědnost věrohodného ozdrojování informace je na vkladateli této informace. Za nedůvěryhodné by bylo stejně jako Vaše tvrzení považováno i tvrzení kteréhokoli jiného editora, které by nebylo možné opřít o žádné jiné zdroje. Doporučoval bych například zkusit kontaktovat Databázi Národní knihovny ČR a doložit úmrtí pana Segera tam. Pokud by knihovna úmrtí v záznamu uvedla, poté by bylo ozdrojovatelné i pro Wikipedii. --David V. (diskuze) 11. 12. 2022, 09:42 (CET)Odpovědět