Diskuse s wikipedistkou:Rezek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Vlout v tématu „Kategorie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Pollyanna. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zik (diskuse) 18. 2. 2013, 20:54 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 29. 5. 2013, 13:17 (UTC)

Ano, jen jsem nevěděla jak se dělají ty vlnovky. Rezek (diskuse) 1. 6. 2013, 17:54 (UTC)

Křečík džungarský[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce Křečík džungarský musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Marek Koudelka (diskuse) 10. 6. 2013, 17:13 (UTC)

Ok, napíšu to jinak, podívám se tam, jak jsze mi psal ty odkazy. -- Tento nepodepsaný komentář přidala uživatelka Rezek (diskusepříspěvky) 10. 6. 2013, 17:16‎ (UTC) (CE(S)T) --Rezek (diskuse) 10. 6. 2013, 17:22 (UTC)

Napsala jsem to jinak, prosím podívejte se, jestli to tak může být.--Rezek (diskuse) 10. 6. 2013, 17:22 (UTC)

Podlě mě celá ta informace do encyklopedie nepatří… Nicméně je to lepší než předtím. --Marek Koudelka (diskuse) 10. 6. 2013, 17:24 (UTC)

Chápu, ale když je tam napsáno tiché zvíře, tak jsem upřesnila, že v noci často ne.--Rezek (diskuse) 10. 6. 2013, 18:34 (UTC)

Kategorie[editovat zdroj]

Dobrý den. Omlouvám se, ale upravil jsem Vaše zařazení do kategorií, předpokládám, že jste se chtěla ([1]) zařadit mezi wikipedisty upřednostňující tykání a se zájmem o biologii. Zařadila jste se ale do tzv. metakategorií, které slouží jen pro seskupování kategorií stejného druhu, protože Vámi použitý způsob řadí jen v rámci dané metakategorie, ne do požadované kategorie nižšího řádu. Doufám, že je to nyní v pořádku ([2]), v opačném případě mě klidně revertujte a kategorie změňte na jiné. --Vlout (diskuse) 27. 8. 2015, 10:47 (CEST)Odpovědět