Diskuse s wikipedistkou:ElwingNinque

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

--Harold (diskuse) 18. 7. 2018, 11:12 (CEST)Odpovědět

[Zkušenosti nových wikipedistů] Jak probíhaly vaše začátky na Wikipedii?[editovat zdroj]

Dobrý den,

jmenuji se Martin Urbanec a pracuji pro Wikimedia Foundation, provozovatele Wikipedie, jako ambasador pro projekt Zkušenosti nových wikipedistů, což je projekt mající za cíl hledat nové možnosti, jak zaujmout a udržet si co nejvíce nových wikipedistů.

Obracím se na Vás, jelikož jste se na Wikipedii v poslední době zaregistroval(a). Touto zprávou bych se vás rád zeptal, zda-li jste při své práci na Wikipedii narazili na cokoliv problematického, co Vám práci na Wikipedii znepříjemňovalo anebo co byste rádi, aby vypadalo jinak. Prosím, popište své začátky na Wikipedii formou e-mailu na martin.urbanec@wikimedia.cz.

Vaše odpovědi použijeme pro další vylepšování Wikipedie, aby se na ní všem dobře spolupracovalo.

Předem děkuji za Váš čas.

S pozdravem,
--Martin Urbanec (diskuse), ambasador pro projekt Zkušenosti nových wikipedistů, 28. 8. 2018, 20:11 (CEST)Odpovědět

Petr Krátký[editovat zdroj]

Díky za Vaši práci, rozcestníky "celé červené" ale prosím nezakládejte. Červené odkazy v rozcestnících totiž neprocházejí kontrolou významnosti a žáčkům se pak těžko vysvětluje, že pro jejich paní učitelku není na Wiki místo. Zdraví --Sokoljan (diskuse) 26. 6. 2019, 15:58 (CEST)Odpovědět

Omlouvám se, měla jsem v plánu doplnit, ale pak jsem na to neměla čas, tak teprve teď jsem doplnila Petr Krátký (politik).--ElwingNinque (diskuse) 14. 7. 2019, 11:35 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:31 (CEST)Odpovědět