Diskuse s wikipedistkou:CZ-Milka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Jan Polák (diskuse) 12. 12. 2013, 17:25 (UTC)

Vložení fotek na Commons[editovat zdroj]

Zkopírováno z Wikipedie:Potřebuji pomoc. Pěkný den, asi jsem objevila super způsob, jak nováčka rovnou odradit... :-) Včera jsem zpracovala článek Scrapbooking, nedostatky se určitě časem naučím doladit, ale řeším problém s fotkami. Obě fotky, které u článku jsou, jsou mé vlastní. Oba výtvory, které na fotkách jsou, jsou taky mé vlastní. Navíc na stránce/layoutu je fotka letadel, tak je taky moje vlastní. V podstatě je asi problém v tom, že už tyhle konkrétní fotky mám na svém webu. Pokud dobře chápu, u toho všeho mám doložit, že je to moje, nicméně už mi moc není jasné jak (třeba kam poslat e-mail). Odmyslím-li, že pokud toto budu muset řešit s fotkami ke každému článku, už asi žádný další nenapíšu... :-) Může mi prosím někdo poradit co s tím mám dělat nebo jestli je jednodušší použít stejné fotky jako jsou na anglické stránce téhož tématu. Moc díky! -- Tento nepodepsaný komentář přidala uživatelka CZ-Milka (diskusepříspěvky)

Předně děkuji za sepsání článku. A k obrázkům? Mělo by stačit zaslat e-mail do systému OTRS (adresa je info-cs@wikimedia.org). Ten e-mail může být například tohoto textu. Pokud by něco nebylo jasné, klidně se ptej(te) dál. --Jan Polák (diskuse) 12. 12. 2013, 17:24 (UTC)
Mail jsem poslala, tak snad se to pohne dál ;-). Moc díky za radu a vstřícnost! --CZ-Milka (diskuse) 13. 12. 2013, 07:41 (UTC)
Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Jan Polák (diskuse) 12. 12. 2013, 17:25 (UTC)